Mendeecees Harris je svoboden človek! Zvezdnik Love and Hip Hop NY je bil izpuščen iz zapora, potem ko je bil štiri leta stran od svoje žene Yandy Smith in njihovih otrok.

V sredo se je Yandy odpravila na Instagram, kjer je delila video posnetka, kako njen sin vadi na klavirju. Pojma nima, da bo nastopil za svojega največjega oboževalca, je video objavila.Oglejte si to objavo na Instagramu

Pojma nima, da bo nastopil za svojega največjega oboževalca❤️❤️❤️❤️ @omereandskylarObjava, ki jo je delil Yandy Smith-Harris (@yandysmith) 29. januarja 2020 ob ​​7:16 PSTNavijači so takoj sestavili dva in dva in ugibali, da mora biti Omerov 'največji oboževalec' nihče drug kot njegov oče.

On bo kmalu igral za očeta. Tako sem vesel, je zapisal en spremljevalec.

Dobrodošli domov @mendeecees !!!! je komentiral drugTako vesel zate @yandysmith, da si ga zadržal! Prava kraljica, ni zamudila nobenega utripa, neverjetne matere in je še vedno nadaljevala! Dodal je en ventilator.

Harris je bil obsojen na osem let zapora, potem ko se je decembra 2015 priznal krivega za preprodajo mamil. Oče slavni je kazen začel nekaj mesecev po rojstvu hčerke Skylar.Yandy Smith se je pred časom ustavila pri The Realu, da bi govorila o svojem življenju kot samohranilka, medtem ko je njen mož odslužil zaporno kazen. Težko je bilo [obvladovati], vendar sem bil zaposlen, je takrat priznal zvezdnik LHHNY.

Ustanovila sem novo podjetje z imenom Yelle Skincare, je Yandy povedala gostiteljicama The Reala. To je vzelo ves moj čas, je dodala. In imam neverjetne dojenčke. Imam dva otroka, ki sem jih rodila, nato pa še Infinity. Tako sem bil res zaseden. Bil sem zelo zaposlen in prav to mi pomaga, da prebrodim to.

Smith in Harris sta poročena od leta 2015 in si delita dva otroka - Skylar Smith in O'mere. Mendeecees ima tudi dva otroka, Mendeecees Jr. in Aasim, iz prejšnjih zvez. Decembra 2019 je Yandy posvojila hčerko Infinity.

Ogledi objave: 2.890 Oznake:Mendeecees Yandy Smith