Michael Jordan, ki je priznan kot največji igralec v zgodovini lige NBA, ne potrebuje predstavitve. Znan kot 'Njegova zračnost' zaradi svoje neverjetne skakalne sposobnosti; Jordan je bil izjemen športnik in je bil s svojo izjemno spretnostjo, talentom in neusmiljeno konkurenčnostjo v svoji slavni karieri neustavljiva sila na obeh koncih parketa. Michael Jordan je znan po vodenju največje dinastije v zgodovini NBA s Chicago Bullsi v devetdesetih; v osmih letih osvojil šest naslovov prvakov NBA (dvakrat je osvojil tri naslove zapored) skupaj s svojim legendarnim soigralcem Scottie Pippen.

Poleg šestih prvenstev v ligi NBA, jordanska priznanja vključujejo še šest nagrad MVP v finalu lige NBA, pet nagrad NBA MVP, 14-krat NBA All-Star, obrambni igralec leta NBA leta 1988 in dve zlati olimpijski medalji s slovito 'Dream Team' . Leta 2009 je bil sprejet v dvorano slavnih NBA.

Koronavirus v športu: ESPN spremeni datum dokumentarnega filma Michaela JordanaTudi pokošarkarsko življenje Michaela Jordana je enako epsko. Leta 1984 je podpisal pogodbo z Nikeom, da bi ustvaril svojo Jordan Brand superg, ki je odtlej prerasla v milijardo dolarjev vredno linijo oblačil, ki je Jordana iz zvezde NBA povzdignila v kulturno ikono. Tudi danes je vpliv Jordanije močan kot kdaj koli prej, zlasti pri ESPN Zadnji ples dokumentarni film, ki v svoji šesti prvenstveni kampanji zajema sezono Chicago Bulls 1997–98.Jordan je očitno dobro premožen in ima več kot dovolj za skrb za svoje otroke, ki so uživali prednosti, ki jih ima za očeta največji igralec lige NBA. Kdo so njegovi otroci? Tu je pet vprašanj in odgovorov o otrocih Michaela Jordana.1. Koliko otrok ima Michael Jordan?

Michael Jordan ima pet otrok z dvema različnima ženskama. To so: 31-letni Jeffrey, 29-letni Marcus, 27-letna Jasmine in 6-letni dvojčici Victoria in Ysabel Jordan.

2. Koliko otrok je imel Michael Jordan s prvo ženo?Jordan se je poročil s svojo prvo ženo Juanito Vanoy leta 1989 in skupaj sta imela Jeffreyja, Marcusa in Jasmine Jordan. Vendar sta se Juanita in Jordan leta 2006 ločila in navedla nezdružljive razlike. Juanita naj bi v zvezi z razvezo zakonske zveze prejela 168 milijonov dolarjev, kar je bilo največji doslej zabeleženi .

To je slika mene s tremi otroki in bivšo ženo ...

3. Kdo sta Victoria in Ysabel Jordan?Michael deli svoje deklice dvojčke Victoria in Ysabel Jordan s svojo trenutno ženo Yvette Prieto Jordan. Michael in Yvette sta se spoznala leta 2008 in se poročila leta 2013, preden sta dvojčka dobila samo leto kasneje.

4. Ali kdo od otrok Michaela Jordana stopa po njegovih stopinjah?

Da. Sinova Michaela Jordana, Jeffrey in Marcus, sta oba igrala univerzitetno košarko za UCF (University of Central Florida). Marcus je ustvaril svoje podjetje z imenom Soba trofej , spletni butik, ki večinoma prodaja modo Jordan Brand. Medtem pa Jeffrey in Jasmine Jordan trenutno delata za blagovno znamko Nike Jordan.

Dedič Jordans poskuša stopiti iz očeta

5. Ali ima Michael Jordan vnuke?

Da. Michaelova hči Jasmine Jordan ima s fantom Rakeemom Christmas enoletnega sina Rakeema Michaela Christmas. Michael Jordan rad preživlja čas z vnukom, rekoč: Zabavno je, ker ga dejansko lahko držim in igram z njim in se zabavam, ko ga opazujem.

Oglejte si to objavo na Instagramu

27. poglavje • Beyond Blessed 🧿

Objava, ki jo je delil Jasmine M. Jordan (@mickijae) 7. decembra 2019 ob 12:33 PST

Ogledi objave: 3.844 Oznake:Michael Jordan Michael Jordan otroci