4. avgusta STARZ spustil uradni napovednik za Power Book II: Ghost , nadaljevanje uspešnice kriminalne drame reperja 50 Centov Moč .

V glavni vlogi je Michael Rainey Jr., ki je ponovil svojo vlogo Tarika St. Patricka, Knjiga II pobere tam, kjer Moč finale serije je končal, kjer je bilo razkrito, da je Tariq umoril svojega očeta, James Ghost St. Patrick (Omari Hardwick) in njegova mati Tasha (Naturi Naughton) sta padla zanj. Medtem ko Tariq obiskuje šolo Ivy League, da bi si prislužil dediščino, se Tasha sooči z obtožbami za umor za zločin svojega sina.

Da bi jo osvobodil, se mora Tariq združiti z odvzetim šefom mamil Monetom Stewartom (pevka Mary J. Blige), da poplača Davisa Macleana (reperja Met Man), zagovornika, ki ima Tashino najboljšo možnost, da se reši iz zapora. Kot da to ne bi bilo dovolj težko, ima ameriški odvetnik Cooper Saxe (Shane Johnson) kost pri družini St. Patrick in je odločen, da bo Tasho preganjal na kakršen koli način. Da bi preživel, Tariq kmalu ugotovi, da mora postati naslednji Duh - le boljši.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tako navdušena !!! 🤯 Power Book II: Ghost !! 6. septembra v ZDA in mednarodno na @STARZ in #starzplay. #PowerGhost #PowerNeverEndsObjava, ki jo je delil Michael Rainey mlajši Uradnik (@michaelraineyjr) 4. avgusta 2020 ob ​​16:19 PDT

Navdušeni smo, da oboževalcem predstavimo naslednje poglavje Moč s Knjiga II: Duh. Vemo, da so predolgo čakali, da se ponovno pridružijo Tashi, Tariku in drugim najljubšim likom, ko potisnemo v naslednjo fazo njihovega potovanja, je dejala showrunner in izvršna producentka Courtney Kemp. Power Book II: Ghost vrne navijače nazaj v akcijo od samega začetka, pobere se s Tariqom in Tasho 72 ur po dogodkih Moč 615 - in ko se vožnja začne, se ne bo upočasnila.

Izvršni producent 50 Cent je dejal 2. knjiga: The Moč vesolje postaja vedno večje in boljše in Power Book II: Ghost se ponovno pripravlja na dvig lestvice. Komaj čakamo, da bodo oboževalci videli, kaj se obeta vsem likom, ki jih poznajo, in tistim, ki jih bodo kmalu spoznali. Že prej sem vam rekel, Power se nikoli ne konča ... šele začenjamo.Power Book II: Ghost naj bi bila premiera dne STARZ 6. septembra.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Počuti se neresnično .. SEPTEMBER na @starz #PowerBookII Tako hvaležen Forreal Ne zamudite ekskluzivnega dražljaja to nedeljo v aplikaciji @STARZ. # PowerBook2 #PowerNeverEnds Izšla bo globalna izdaja, da bodo lahko naši mednarodni oboževalci videli Ghost na #STARZPLAY @ghoststarz #ghoststarzObjava, ki jo je delil Michael Rainey mlajši Uradnik (@michaelraineyjr) 10. julija 2020 ob ​​9:07 PDT

Ogledi objave: 319 Oznake:Michael Rainey mlajši Power Power Book II: Ghost