Mo’Nique in njen mož Sidney Hicks sta z otrokoma na domu. Dobitnik oskarja je pred dnevi pred kratkim delil slike in video posnetke z družinskega dogodka.

Oglejte si to objavo na Instagramu

TAKO SMO SE ODLOČILI, DA BOMO TAKO Zgodaj v nedeljo zjutraj izvedli družinsko bivanje. Upam, da se bo YALL POTREBIL! LJUBIMO YALL 2 SREČA🥰Objava, ki jo je delil Mo'nique (@therealmoworldwide) 4. oktobra 2020 ob ​​8.57 PDTTako smo se odločili, da se družinsko bivanje odpravimo to zgodnje nedeljsko jutro, je prejšnji konec tedna delila Mo’Nique. Upam, da tudi vi vzamete enega, je vzkliknila igralka. Vse vas imamo radi do sreče, je Mo'Nique rekla svojim oboževalcem.Mo’Nique je ponosna mati štirih sinov - Shalona, ​​Jonathana, Davida in Marka mlajšega. Igralka 'Precious' se je pred kratkim poglobila v to, kako je njeno življenje filmske zvezde zasenčilo njeno materinsko življenje najstarejšemu sinu Shalonu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Hej moji dojenčki. ZAČNITE SVOJO SELO🥰 LJUBIM NAS 4 REALNO!Objava, ki jo je delil Mo'nique (@therealmoworldwide) 6. septembra 2020 ob ​​15.26 PDT

Včasih, ko je bil majhen deček, me ni zanimalo, da bi bila mama, je priznala Mo'Nique med intervjujem z Podcast David Banner .

Mo’Nique je še razložil, zanimalo me je biti zvezda in zanimalo me je, kako slaven sem. In nisem bila zainteresirana za to, da bi bila žena. Zanimalo me je fotografiranje in rdeče preproge, podpisovanje avtogramov in potovanje po svetu, zato res nisem osredotočil pozornosti.Oglejte si to objavo na Instagramu

Družinska luna !!!!! Sestre, ko je vse rečeno in narejeno, je družina najpomembnejša !!!! Družina Hicks LOVE YALL !!!

Objava, ki jo je delil Mo'nique (@therealmoworldwide) 27. junija 2019 ob 01:05 PDT

Dajanje večje pozornosti svoji karieri namesto maminemu življenju ima posledice. Zdaj, ko imam 52 let, on pa 30 let, no, to plačujem, je priznal Mo’Nique.

Za to morate plačati ceno. In svojemu sinu sem se moral opravičiti, ker sem mu rekel: 'Nočem, da misliš, da tvoja zgodba ni veljavna, ker te nisem vtaknil, te zgodbe nisem prebral, nisem' na športnih prireditvah. '

Oglejte si to objavo na Instagramu

Moji dojenčki so stari 14 let. Ni njihov rojstni dan. Kako čas leti! Želim, da se čas upočasni, a nikomur ne. UŽIVAJTE DOJENČKE VSE ŽIVLJENJE! LJUBIM NAS 4 REALNO!

Objava, ki jo je delil Mo'nique (@therealmoworldwide) 28. maja 2020 ob ​​7:54 PDT

Mo’Nique in Sidney Hick pred dnevi praznujeta rojstna dneva svojih sinov dvojčkov Jonathana in Davida Hicksa. Spremljajte še več slavnih družinskih novic!

Foto: Mo’Nique / Instagram

Ogledi objave: 3,517 Oznake:Mo'Nique