Nick Young je uradno spet oče!

31-letna LA Lakerjeva nekdanja punca Keonna Green je pravkar rodila drugega otroka. Green, lastnica L.A.-jevih TNK Hair Studios in mati Young-ovega 4-letnega sina Nicka mlajšega, je rodila 27. oktobrathpunčki. Green je bil naveden tudi kot razlog za razhod Young-a z zaročencem 26-letnega avstralskega reperja Iggyja Azaleje.

Ujeli smo se v trenutku in se je pač zgodilo, je Green komentiral v intervjuju za US Weekly. Jaz bi rekel: 'Nick, ne moreš biti površen. Biti moraš iskren [z Azalejo]. «Rekel bi:» Nočem tega slišati. «Ne vem, kaj se je dogajalo v njegovem gospodinjstvu, ampak jaz in Nick imamo veliko zgodovine. Zame ni bila skrivnost. Ne počutim se krivega, ker sem bila zaljubljena v moškega in sem prepričana, da nisem edina ženska.keonna-2Torej, kako je Green ugotovila, da je noseča? Zelo zgodaj v nosečnosti sem imel hude bolečine v hrbtu, zato sem šel k zdravniku, ki je rekel: ‘S hrbtom ni nič narobe, vendar si noseča.’ Bil je 200-odstotni Nickov otrok. Vedno ga podpira, vendar je bil v šoku. Ker je bil v odnosih z javnostmi, ni vedel, kako to rešiti. Nisva vstopila v [kako bi povedal Azaleji]. Zdelo se mi je, da je njegova odločitev, kako ravnati.Novopečena mati je odločna, da ne sprejema nobene krivde zaradi Youngovega razpada z Azalejo. Ne, ne počutim se krivega ... pravi US Weekly. Nisem razlog, da sta se ločila. Ugotovila je, kaj so ugotovili vsi drugi, v skladu s tem, kar sem povedal. Mislim, zagotovo se ne bom opravičila, ker sem zaljubljena v človeka, s katerim imam veliko zgodovine. Želim ji takšen uspeh in upam, da bo lahko prebrodila ta težki čas in da bosta z Nickom napredovala naprej.

Kje so torej zeleni in mladi od tu? Green navaja, da mu daje prostor Young, saj se nista pogovarjala o tem, kako bosta šla naprej. Zagotavlja, da se je intima med njima ustavila, ker se mora osredotočiti na kariero.

Kar zadeva Azaleo, je zaposlena v studiu, z novim lepotcem, francosko Montano. Govori se, da bo njen novi album padel januarja. Morda bo s svojimi besedili razkrila nekaj o svoji strani zgodbe. Navsezadnje je Azalea povedala LJUDJE Revija, da, ... ko se nekega jutra zbudiš in imaš zaročenec otroka z nekom drugim, boš rabil nekaj časa, kajne?Ostanite z nami, ker vsekakor izgleda, da ta zgodba še zdaleč ni končana.

Ogledi objave: 139 Oznake:keonina zelena Nick Young