Pinkfongova Otroški morski pes dokazuje, da je tu, da ostane kot Nickelodeon naj bi predstavil novo predšolsko serijo, Veliki šov otroškega morskega psa! tega decembra.

Na podlagi znamenitega fenomena pop kulture bo 26 polurnih epizod sledilo Baby Sharku in njegovemu najboljšemu prijatelju Williamu, ko se bodo podali na zabavna potovanja skozi svojo skupnost Carnivore Cove, ob tem pa spoznali nove prijatelje in zapeli nove privlačne melodije.

Priložnost, da se globlje potopimo v ta neverjetni svet in ustvarjamo povsem nove zgodbe, je bila izjemno vznemirljiva in naš vodja vrtca Eryk Casemiro s svojo ekipo komaj čaka, da bo z neverjetno novo serijo pomagal razviti vesolje Baby Shark in oboževalce. zajema srce in duh te ljubljene nepremičnine, je dejal Ramsey Naito, izvršni podpredsednik, Nickelodeon Proizvodnja in razvoj animacije v nedavni izjavi.Veliki šov otroškega morskega psa! se bo pridružil zvezdniški vrsti predšolskih otrok, ki vključuje Ryan’s Mystery Playdate, Bubble Guppies in Blaze and Monster Machines . Veliki šov otroškega morskega psa! je del Nickelodeon Strategija postati dom največjih franšiz za otroke in družine.Prepričani smo, da se spomnite, vendar za vsak slučaj Otroški morski pes kultni po uvedbi na YouTube novembra 2015, ki je pridobil 5,7 milijarde ogledov in postal drugi najbolj gledani video v zgodovini platforme.Pesem je preživela 20 tednov na Billboard Hot 100 in ustvarila #babysharkchallenge. Pred kratkim so morski psi sredi pandemije koronavirusa uprizorili še eno privlačno melodijo, da bi otroke naučili, kako si pravilno umivati ​​roke.Veliki šov otroškega morskega psa! je izvršna producentka Gary Doodles DiRaffaele in Tommy Sica, Whitney Ralls pa kot soizvršna producentka. Serijo je produciral Nickelodeon Animacijski studio s produkcijo nadzira Eryk Casemiro, višji podpredsednik, Nickelodeon Vrtec.

Starši, pripravite se na december, ker Otroški morski pes se vrača in tokrat imamo občutek, da nikoli ne izgine.

Ogledi objave: 219 Oznake:Veliki šov otroškega morskega psa! Vrtec NICKELODEON Nickelodeon