1.
Ameriški nogometni navijač čaka na tekmo svoje ekipe proti Portugalski na FIFA Fan Festu na plaži Copacabana 22. junija 2014 v Rio de Janeiru v Braziliji. (Foto Joe Raedle / Getty Images)

2.
Brazilska oboževalka z obrazom naslikal nasmehe pred dvobojem Brazilije in Hrvaške na tekmi svetovnega prvenstva v nogometu 2014 med Brazilijo in Hrvaško v Areni de Sao Paulo 12. junija 2014 v Sao Paulu v Braziliji. (Foto Christopher Lee / Getty Images)

3.
Mladi čilski navijač gleda na igrišče pred nogometno tekmo skupine B med Nizozemsko in Čilom na stadionu Itaquerao v Sao Paulu v Braziliji, ponedeljek, 23. junija 2014. (Foto Felipe Dana / AP Photo)4.
Grški navijač z naslikanim obrazom uživa v vzdušju pred tekmo skupine C v Braziliji svetovnega pokala 2014 med Kolumbijo in Grčijo na Estadio Mineirao 14. junija 2014 v Belo Horizonteju v Braziliji. (Foto Jeff Gross / Getty Images)5.
Nogometna navijačica Marcella Guevara z obrazom naslika televizijsko nogometno akcijo svetovnega pokala med Brazilijo in Hrvaško na zabavi v kavarni Kukaramakara v Miamiju, četrtek, 12. junija 2014. (Foto J. Pat Carter / AP Photo)6.
Kolumbijski navijač z naslikanim obrazom uživa v ozračju pred tekmo skupine C v Braziliji svetovnega pokala 2014 med Kolumbijo in Grčijo na Estadio Mineirao 14. junija 2014 v mestu Belo Horizonte v Braziliji. (Foto Paul Gilham / Getty Images)

7.
Angleški navijač (L) z obrazom, obarvanim v barve njegove državne zastave, in oblečen v verižni kostum, je navijal ob italijanskem navijaču pred nogometno tekmo skupine D med Anglijo in Italijo v Amazonia Areni v Manausu med FIFA 2014 Svetovni pokal 14. junija 2014. (Foto Fabrice Coffrini / AFP Photo)

8.
Nigerijski ljubitelj nogometa gleda, kako njegova ekipa igra proti Iranu, ko gleda na velikanskem zaslonu FIFA-jevega navijaškega festivala na pokalu Copacabana 16. junija 2014 v Rio de Janeiru v Braziliji. Ekipi igrata peti dan turnirja svetovnega pokala. (Foto Joe Raedle / Getty Images)9.
Navijači z obrazom, obarvanim z barvami ameriške nogometne reprezentance, si v nedeljo, junija, v živo ogledajo prenos tekme svetovnega pokala skupine G med Združenimi državami Amerike in Portugalsko na območju FIFA Fan Fest na plaži Copacabana v Braziliji. 22. 2014. 2014. (Foto Leo Correa / AP Photo)

10.
Navijači Irana med tekmo F skupine F FIFA Brazilije v skupini F med Iranom in Nigerijo v Areni da Baixada 16. junija 2014 v Curitibi v Braziliji. (Foto Amin Mohammad Jamali / Getty Images)

enajst
Navijači Irana med tekmo F skupine F FIFA Brazilije v skupini F med Iranom in Nigerijo v Areni da Baixada 16. junija 2014 v Curitibi v Braziliji. (Foto Amin Mohammad Jamali / Getty Images)12.
Obraz naslikan belgijski navijač uživa v ozračju pred dvobojem skupine H Brazilije v skupini H med Brazilijo in Alžirijo na Estadio Mineirao 17. junija 2014 v Belo Horizonte v Braziliji. (Foto Quinn Rooney / Getty Images)

13.
Mladi belgijski navijač je naslikan z obrazom pred tekmo med skupinami H skupine F v Braziliji H med Belgijo in Alžirijo na Estadio Mineirao 17. junija 2014 v mestu Belo Horizonte v Braziliji. (Foto Ian Walton / Getty Images)

14.
Brazilska navijačica Ana Luiza dos Anjos je v kontaktnih lečah z brazilsko državno zastavo in njenim obrazom obarvala modro pred dvobojem skupine FIFA World Cup 2014 v predkrogu med Brazilijo in Mehiko na FIFA Fan Fest v Sao Paulu v Braziliji, 17. junija 2014. tekma na Estadio Castelao v Fortalezi se je končala z 0: 0. (Foto Diego Azubel / EPA)

petnajst
Navijačica mehiške dame na začetku tekme Brazilija proti Mehiki, nogometna tekma svetovnega pokala FIFA 2014, skupina A, Estadio Castelao, Fortaleza v Braziliji, 17. junija 2014. (Foto BPI / Rex Features)

16.
Ruski navijač; Rusija proti Južni Koreji, nogometna tekma svetovnega pokala FIFA 2014, skupina H, stadion Arena Pantanal, Cuiaba, Brazilija, 17. junija 2014. (Foto Liu Dawei / Rex Features)

17.
Nogometna oboževalka mirno stoji, ko je njen obraz naslikan v moštvene barve britanske nogometne reprezentance, blizu stadiona Arena Corinthians, pred začetkom nogometne tekme skupine D med Urugvajem in Anglijo v Braziliji v četrtek, 19. junija , 2014. (Foto Nelson Antoine / AP Photo)

18.
Urugvajski navijač z naslikanim obrazom, modro lasuljo in modrimi naramnicami na zobeh izven Arene Corinthians 2014 FIFA World Cup, skupina D, Urugvaj proti Angliji, Arena Corinthians, S Paulo, Brazilija, 19. junija 2014. (Foto Kieran McManus / Rex funkcije)

19.
Nogometni navdušenec z obrazom, naslikanim za zastavo svoje države, in oblečen v majico s podobo urugvajskega nogometaša Luisa Suareza, navija, ko gleda neposredni prenos tekme svetovnega pokala med Anglijo in Urugvajem v središču Montevidea v Urugvaju, Četrtek, 19. junija 2014. Suarez je dvakrat zadel za zmago Urugvaja nad Anglijo z 2: 1, kar je takoj vplivalo na njegovo vrnitev po poškodbi in oživil akcijo skupine D njegove ekipe. (Foto Matilde Campodonico / AP Photo)

dvajset
Belgijski navijač ima obraz naslikan v nacionalne barve, ko navija za svojo ekipo pred nogometno tekmo skupine H med Belgijo in Rusijo na stadionu Maracana v Riu de Janeiru 22. junija 2014 med svetovnim prvenstvom v nogometu FIFA 2014. (Foto Gabriel Bouys / AFP Photo)

enaindvajset
Južnokorejski navijači z naslikanimi obrazi uživajo v ozračju pred tekmo Brazilije v skupini H svetovnega pokala 2014 med Južno Korejo in Alžirijo na Estadio Beira-Rio 22. junija 2014 v Porto Alegreju v Braziliji. (Foto Jeff Gross / Getty Images)

22.
Ameriški nogometni navijač čaka na tekmo svoje ekipe proti Portugalski na FIFA Fan Festu na plaži Copacabana 22. junija 2014 v Rio de Janeiru v Braziliji. (Foto Joe Raedle / Getty Images)

2. 3
Argentinski navijači; Argentina proti Bosni in Hercegovini, nogometna tekma svetovnega pokala FIFA, skupina F, Estadio Do Maracana, Rio de Janeiro, Brazilija, 15. junija 2014. (Foto Gustavo Basso / Rex Features)

24.
Mladi fant na moškem trebuhu pokaže zastavo Urugvaja pred nogometno tekmo skupine D med Urugvajem in Anglijo na stadionu Itaquerao v Sao Paulu v Braziliji. (Foto Felipe Dana / Associated Press)

25.
Nogometni navijači plešejo med gledanjem igranja Brazilije proti Kamerunu na velikem platnu v Manausu v Braziliji, v ponedeljek, 23. junija 2014. Brazilec Neymar je v prvem polčasu dvakrat zadel, da je Brazilijo v ponedeljek vodil do zmage nad Kamerunom s 4: 1 in pomagal gostiteljem si zagotovite mesto v drugem krogu nogometnega svetovnega pokala. (Foto Themba Hadebe / AP Photo)

26.
15. Avstralski navijač z naslikanim obrazom čaka na začetek polfinalne tekme svetovnega pokala v ragbiju med Avstralijo in Novo Zelandijo na stadionu Telstra 15. novembra 2003 v Sydneyju v Avstraliji. (Foto Stuart Hannagan / Getty Images)

27.
Ganski navijači posnamejo selfie pred nogometno tekmo skupine G med Nemčijo in Gano na stadionu Castelao v Fortalezi med svetovnim prvenstvom v nogometu 2014 21. junija 2014. (Foto Patrik Stollarz / AFP Photo)

28.
Francoz Paul Pogba poskuša zadržati navijača, ki je pritekel na igrišče po nogometni tekmi skupine E med Švico in Francijo v areni Fonte Nova v Salvadorju v Braziliji. Tekma se je končala z zmago Francije s 5: 2. (Foto David Vincent / Associated Press)

29.
Francoski ljubitelji nogometa tečejo z veliko kopijo pokala svetovnega pokala, ko prispejo v Areno Fonte Nova na tekmo svetovnega pokala svoje ekipe s Švico v Salvadorju v Braziliji. (Foto Christophe Ena / Associated Press)

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)