Peyten Kemp je star le 11 let in je že na poti do superzvezdništva na košarkarskem igrišču! Ta nadarjeni športnik iz Clinton Township v Michiganu je morda mlad, a njegova strast do igre govori o tem.

Oglejte si to objavo na Instagramu

🥺 MAN MISSING BASKETBALL SO BAD🥺 # peyton # basketball # ballislife # kyrieirving # kyrie # 9yearsold # viralvideo # explore # explorepage # instagramkids # kidsofinstagram # overtime # houseofhighlights # playinside # playfortheworld # basketballneverstops # househoops # housekicks # mamboutout # shoutouty # shoutoutout # shoutoutout # shoutout # shoutouty # shoutouty # shoutouty # shoutouty # shoutout # shoutout highschoolbasketball # stayhome # videooftheday # socialdistancing # basketballvines # kyrieirving #kyrie

Objava, ki jo je delil Peyton Kemp (@ peyton_kemp26) 29. marca 2020 ob ​​13:51 PDT

Kemp je na Instagramu zbral že več kot 65 tisoč sledilcev in je ambasador blagovne znamke več blagovnih znamk in je eden najbolj iskanih otrok na igrišču, ki svojo igro oblikuje po najboljših zvezdnikih NBA Kyrie Irving in Steph Curry.Lahko igram s hitrim tempom ali počasneje, vendar raje izstopim in tečem, je dejal Kemp v intervjuju. Svojo igro poskušam oblikovati po Stephu in Kyrieju, saj imata oba odličen košarkarski inteligenčni kvocient, skupaj s svojimi sposobnostmi točkovanja, streljanja in driblinga.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Izziv sprejet . KATERI JE BOLJŠI 1 ALI 2? . #SuperSpiderChallenge prihaja na vas na SUPERSONIC SPEED. IZZIVITE SVOJE PRIJATELJE: 1) Spodaj označite 3 prijatelje, da boste del SuperSpiderChallengea. 2) Ustvari video Super Spider Challenge. 3) Označi me @ peyton_kemp26 in uporabi hashtag # SuperSpiderChallenge - objavil bom najboljšega. Naredimo to!! Ostani varen! . Pesem @eminem Rap God. PREPRIČAJTE SE, DA SE EMINEM POTREBUJE KOT PESME RAP BOGA. ________________. Všečkaj in komentiraj 🤩 Spremljaj @ peyton_kemp26 Za več 🤜Shrani in deli s prijateljem ________________. . . . # Peyton # peytonkemp # ročaji # ballislife # sctop10 # basketballneverstops # kyrie # kyrieirving # airmaxday # nike # nikebasketball # nikeyoungathletes # humbleoverhype # dribbleup # basketballtraining # handlelife # stayhome # playfortheworld # playinside # househoopsfockfockckerfickothockfockfockfockford # highschoolbasketball # newyork # michigan # viralvideo # sctop10

Objava, ki jo je delil Peyton Kemp (@ peyton_kemp26) 25. marca 2020 ob ​​16:52 PDTKemp je nedvomno pozoren na nagrado, saj ni le nadarjen športnik, ampak je študent z najvišjo stopnjo, ki načrtuje, da bo nekoč igral za Michigan ali Michigan State in igral košarko v diviziji I.

Oglejte si to objavo na Instagramu

HVALA @therealdizzyenglish PRIČAKUJEM SE, DA BOM BOLJŠEGA TRENIRALA S TEBO V TAKIH NASLEDNJIH 4 TEDNIH KAKO NE ČAKAMO, DA SE VRAČIMO V TRGOVINI S TEBO IN MEL, DOKOL BOM VEČ DAN UPORABILA @dribbleup. . #peytonkemp #peyton #basketball #basketballneverstops #shutdown #ballislife #carlosenglish #highschoolbasketball #coronavirus #corona #strivingforgreatness #morethananathlete #untilweallwin #skillset #youngathletes #explore #explore #videoofthedivnv #v #videoofthedayObjava, ki jo je delil Peyton Kemp (@ peyton_kemp26) 16. marca 2020 ob ​​14:43 PDT

Niti v srednji šoli še ne in Kemp ima disciplino in osredotočenost, ki je nima dvakrat starejši od njega. Trenira štiri dni v tednu, poleg tega pa ob koncu tedna igra igre. Kljub temu njegova mama skrbi, da mladostnik ceni pomen ravnotežja.

Nočem, da se opeče, nočem, da reče, da noče več igrati, ker se je tega naveličal, konec dneva, ko je star 10 let, mora biti še vedno otrok, je komentirala Tia Kemp.

Oglejte si to objavo na Instagramu

DOBILI BRIKE? Posnemite si superge doma, označite me in @kidsfootlocker @footlocker in uporabite #HOUSEKICKS. Repostiram svoje FAVS #peyton #peyton #sneakers #sneakerhead #kidsfootlocker #footlocker #nike #stayhome # jumpman23 #rookieusa #swaggyp #swagg #instagramkids #kidmodels #playinside #playfortheworld #becausesneakers #houseofhoops

Objava, ki jo je delil Peyton Kemp (@ peyton_kemp26) 21. marca 2020 ob ​​16:09 PDT

Ko ga ni na igrišču, Kemp igra video igre, gleda filme, rolka in gre v trampolin park.

Ta nadarjeni mladenič je vsekakor utelešena motivacija. Veselimo se njegovega doseganja ciljev in imamo občutek, da ga bomo kmalu videli na igrišču NBA!

Ogledi objave: 601 Oznake:Peyten Kemp