Dvajsetletnega Michaela Raineyja mlajšega so prvič izmerili pri devetih letih v New Yorku. Življenjepis je najprej začel graditi s televizijskimi reklamami, toda italijanski glasbeni video za Il Regalo Più Grande Tiziana Ferra je začel njegovo kariero. Hitro naprej in oboževalci so Raineyja spoznali kot Tarika St. Patricka, sina mamila Ghost, v priznani drami Starz, Moč.

Rainey je predstavo začel, ko je bil star dvanajst let, zdaj pa pri dvajsetih letih postaja osrednji oder kot glavni zlikovec Moč spinoff, Power Book II Ghost. Če o nadaljevanju niste ničesar videli ali slišali, sledi Tariku, ko obiskuje fakulteto, postane velik človek v kampusu in si privošči pot, dokler tega ne stori, in Moč modo, manipulira z vsemi in vsemi okoli sebe, dokler stvari ne vidijo po njegovem.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Prenesite aplikacijo STARZ in si oglejte @ghoststarz Now! Nova epizoda ob polnoči #starzgettheappObjava, ki jo je delil Michael Rainey mlajši Uradnik (@michaelraineyjr) 26. septembra 2020 ob ​​8:50 PDT

Pred kratkim je Rainey sedel z Hollywood Reporter da posname svoje misli o letu 2020, oddaji in divjih oboževalcih. Spodaj si oglejte nekaj strokovnjakov o tem, kaj je rekel Rainey.

Raineyjeve misli o policijskem nasilju leta 2020.

Kdaj se bomo kdaj odpočili?Oglejte si to objavo na Instagramu

Joj, besede ne morejo razložiti, kako se počutim trenutno. Premier noč je bila neverjetna .. Najlepša hvala @courtneyakemp, ker ste verjeli vame in ste mi zaupali, da bom nadaljeval našo zapuščino. Za vedno hvaležen #powerneverends

Objava, ki jo je delil Michael Rainey mlajši Uradnik (@michaelraineyjr) 7. septembra 2020 ob ​​9:03 PDTRainey postaja vodilni za Power Book II: Ghost.

To je pot, veliko večja odgovornost, pravi. Sprva sem bil nekoliko živčen zaradi tega, a ko sem zagledal nekatere znane člane posadke [ki so se pridružili iz Power], sem se počutil veliko bolj prijetno.

Rainey na podivjanem oboževalcu.

Sprva sem si rekel: 'Prekleto, to je noro! Kaj je narobe s temi ljudmi? ’Toda čez nekaj časa sem se zavedel, da je to tisto, zaradi česar počnem - da dobim reakcijo, ne glede na to, ali je dobra ali slaba.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Oglejte si 2. epizodo # powerbook2ghost na televiziji #starz ob 20. uri in na #starzplay. Če ste ga že ujeli v aplikaciji STARZ, že poznate @ghoststarz #tariqstpatrick #freetasha.

Objava, ki jo je delil Michael Rainey mlajši Uradnik (@michaelraineyjr) 13. septembra 2020 ob ​​14:58 PDT

Pred kratkim je Rainey postala državljanka Jamajke. To je imel za povedati o otoškem življenju.

Starega načina življenja zagotovo ni več. [Otoško življenje,] Vse je. Vsekakor bi tam živel polno, če bi lahko.

Če želite članek prebrati v celoti, kliknite tukaj . Ali si videl Power Book II: Ghost? Povejte nam, kaj mislite ... binge ali ne? Želimo vas slišati.

Ogledi objave: 221 Oznake:Michael Rainey Jr. Power Book II: Ghost