Hčerka reperja YG, Harmony Jackson, je očetu ukradla žaromet na 62. letni podelitvi nagrad GRAMMY v Staples Center 26. januarja 2020 v Los Angelesu v Kaliforniji. Oblečena v črno-beli tux, je bila štiriletnica videti prikupno, ko je slikala na rdeči preprogi.

Navdihnil @nipseyhussle, YG pa je napisal fotografijo njega in njegove punčkeOglejte si to objavo na Instagramu

Navdihnil @nipseyhussleObjava, ki jo je delil @ WHO 26. januarja 2020 ob ​​22:12 PSTYG je skupaj z DJ Khaledom, Johnom Legendom in drugimi v nedeljo stopil na oder, da se je Nipsey Hussle spominjal s čustvenim nastopom. Nabor je bil tudi poklon Kobeju Bryantu in njegovi hčerki Gianni Gigi Bryant, ki sta prejšnji dan umrla v nesreči helikopterja.

Hladen svet, v katerem živimo ... Molitve družini Bryant in vpleteni drugi družini, je YG opozoril na tragične smrti.Oglejte si to objavo na Instagramu

Hladen svet, v katerem živimo ... Molitve družini Bryant in vpleteni drugi družini

Objava, ki jo je delil @ WHO 26. januarja 2020 ob ​​14:21 PST

V nedavnem intervjuju je glasbenik govoril o tem, kako poskuša zagotoviti, da je aktivno in vključeno v Harmonyjevo življenje.Sem okoli nje, vendar me že veliko ni. Ampak ona živi z mano. Torej poskrbim, da grem še več. Velikokrat naredim dodatne [stvari], samo zato, da se prepričam, da moja hči… ve, kdo je očka, ve, kaj se dogaja.

YG in njegova bivša punca Catelyn Sparks sta lani pozdravila svojo drugo hčerko.

Vdelaj iz Getty Images

Vdelaj iz Getty Images

Fotografije: Instagram / WireImage)

Ogledi objave: 740 Oznake:Harmony Jackson YG