Jasmine Washington, mati 2-letnega sina Kirka Frosta Kannona, kliče očeta svojega otroka in njegovo ženo, ker je po njenem mnenju skriptno življenje. 28-letnik se je po zadnji epizodi filma oglasil na družbenih omrežjih Love & Hip Hop Atlanta predvajala, da je delila svoje misli o sceni, v kateri se je Rasheeda, ko je videla besedilna sporočila med Kirkom in Jasmine, izgubila.

Oglejte si to objavo na Instagramu

On je vseObjava, ki jo je delil Jasmin modra (@jasminebleu) 12. junija 2018 ob 13:27 PDTV sceni Rasheeda dobi dostop do Kirkovega telefona, potem ko njena naprava umre. Mama slavnih se na koncu pomakne po telefonu svojega moža in naleti na nedavna sporočila med Kirkom in Jasmine. Rasheeda je vneto, da je Kirk spet v komunikaciji s svojo nekdanjo ljubico in se z njim sooči glede tega vprašanja. Po mnenju posnetka je glavni problem slavne mame ta, da Kirk Rasheedi ni uspel povedati, da se z Jasmine še vedno pogovarjata. Zaradi tega se mi zdi, da vam ne morem zaupati, pravi Rasheeda Kirku.Nekateri LHHATL oboževalci so strmoglavili Kirka, ker ni ohranil odprte komunikacijske linije. Navsezadnje je svojo ženo varal z mamo svojega najmlajšega sina. Kljub temu je bilo nekaj gledalcev, ki so prizorišče poklicali zaradi scenarija.

Zakaj vprašate za fotografiranje, a greste skozi [njegov telefon], je vprašal en kritik. To je po scenariju, je zaključil gledalec. Še en oboževalec je napisal: Tako lažno. Sovražim ta par! Utrujena sem od zgodbe Rasheede in Kirka. Vse, kar počne (sic), je varanje.Oglejte si to objavo na Instagramu

Draga Rasheeda, sestra, ti si cel klovn in še vedno ga ne razumeš. Še vedno tu zunaj žensko krivite bolj kot svojega MOŽA! #LHHATL

Objava, ki jo je delil King Of Reads (@kingofreads) 30. julija 2019 ob 10:51 PDT

Jasmine Washington je prizorišče označila tudi za scenarij. Pravzaprav je Kannonova mama razpravo naredila še korak dlje z obtožbo Kirka Frosta in Rasheede, da nista nič drugega kot televizijska starša.Povedali so mi, da nisem povabljen na srečanje, ker nisem več dovolil, da bi ta dva snemala s svojim sinom in se obnašala, kot da res preživljata čas z njim v resničnem življenju. Zakaj se torej sploh o meni razpravlja, ko nisem tam, da bi se branil ali povedal svojo stran? Lažno, je Jasmine zapisala v objavi na Instagramu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mati sina Kirka Frosta Kannona Jasmine Bleu NI bila tukaj zaradi tega, kako sta Rasheeda in Kirk upodobila njeno starševstvo. Pravi tudi, da je zgodba o Rasheedi Kirkov 'argument' ali da ji pošilja sporočila LAŽ, ker ŠE VEDNO nima njegove neposredne številke ... otroku niti ne želijo HBD, kot pravi ... Sis je imela čas danes ... #Tea #SpillTheTea #JasmineBleu #KirkFrost #Rasheeda #LHHATL # VH1 #HadTime #KannonFrost #AbsentFather #FakeStory #TheChattyBlogger

Objava, ki jo je delil Tamaira S (ChattyBlogger) (@thechattyblogger) 30. julija 2019 ob 19:09 PDT

So televizijski starši, je nadaljeval Washington. Pričakujem, da bo Kirk tam kot oče kralja, je pojasnila mati. Začnimo tam. Ne zahtevam veliko! Zagotovo pa si lahko vzamete eno uro svojega 'natrpanega urnika', da ga vidite za rojstni dan ali ga na primer poberete. D-mn, morda celo 30-sekundni telefonski klic s hčerinega telefona, da mu zaželiš rojstni dan? Ali hočem, da vsi spremenite svojo 'strukturo'? Ali pričakujem, da boš tam, kot da sva v zvezi? Nihče od vas mu ni zaželel srečnega rojstnega dne, vendar je bil zaskrbljen zaradi vsega drugega, ko se kamere premikajo.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mamin fant🥰 x @withlove_sapphire

Objava, ki jo je delil Jasmin modra (@jasminebleu) 8. februarja 2019 ob 18.59 PST

Kannon je edini otrok Kirka Frosta in Jasmine Washington. Rasheeda in Kirk Frost imata skupaj dva otroka - Ky in Karter. Spremljajte še več Love & Hip Hop Atlanta otroške novice!

Foto: Jasmine Washington / Instagram

Ogledi objave: 4,393 Oznake:Jasmine Washington Kirk Frost LHHATL Love and Hip Hop Atlanta Rasheeda