Ray J in princesa Love Norwood prihajata na VH1 s svojo novo resničnostno serijo, Delo ljubezni , in oddaja izgleda popolnoma smešno. Nov posnetek prikazuje Raya, ki doživlja krče, s katerimi se spopada njegova žena, vljudno zaradi protetičnega nosečniškega trebuha.

Nosečnost ni šala, pravi princesa gledalcem. Želim, da Ray to razume. Kakšen boljši način, da mu to pomagate razumeti, kot s polnim nosečniškim trebuhom z vključenimi prsi?

Ray še preveč dela, pove Ray svoji ženi. Brez teh bi bil v redu, dodaja. Ray bi bil verjetno v redu brez krčenja, ki bi ga prek tehnologije Bluetooth nadzorovala tudi Princess. Ena izmed žgočih bolečin ustavi snemalca, ko poskuša prečkati ulico. Vozi s številčnico, vzklikne Ray gledalcem.

Ray J in princesa Love sta maja sprejela svojo hčerko Melody Love Norwood. Ray je med nedavnim intervjujem z komentiral, kako mu je očetovstvo spremenilo življenje Uvajajo .Navdušen sem, da sem del kluba, dvignil se je moj nivo spoštovanja do življenja, je dejal novi oče. Ray J je nadaljeval, da očetovstvo spremeni vaše razmišljanje in gibanje. Želim biti čim več z njo. Nočem ničesar zamuditi.

Ujemite najbolj smešne in intimne trenutke pričakovanja Raya J in princese Love, ko Delo ljubezni premiere na VH1 v ponedeljek, 24. septembra 2018, ob 9 / 8c!

Ogledi objave: 237 Oznake:A Labor of Love Melody Love Norwood Posebnosti nosečnosti Princess Love Ray j VH1