Ray J verjame, da je njegov sin Epik Ray Norwood videti tako kot njegova mama. Slavni oče je nedavno s svojim malčkom delil njegov video posnetek, da bi to dokazal.

Oglejte si to objavo na InstagramuObjava, ki jo je delil @ princesslove 9. junija 2020 ob ​​8:33 PDTRay je v video posnetku zadržal svojega sina. Epik je kamero posvetil vso pozornost, ko je njegov oče govoril oboževalcem družabnih omrežij. Videti je tako kot njegova mama, je vzkliknil Ray J v oddelku z napisi v svojem prispevku. Zagotovo ima princesin odnos, je zapisal en oboževalec, ko je videl posnetke Raya J in njegovega sina.Oglejte si to objavo na Instagramu

#BigBoyEP @epikraynorwood je videti kot njegova mama!

Objava, ki jo je delil Ray J (@rayj) 11. julija 2020 ob ​​16:20 PDTRay J in princesa Love po zakonu dajeta še eno priložnost Pogovor in druga prizadevanja za popravilo njihove zveze. Princesa je pred kratkim vložila sodne listine, s katerimi je zavrnila prošnjo za ločitev od svojega odtujenega moža. Predlog je prišel po tem, ko je Ray svojo ženo pohvalil, ker je izjemna mati njunih otrok.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Sorodne duše ❤️Objava, ki jo je delil @ princesslove 7. maja 2020 ob ​​15:53 ​​PDT

Bil sem zaprt v studiu, je dejal Ray med nedavnim intervjujem, v katerem so ga vprašali, kako se prilagaja karantenski sezoni. Bil sem v studiu takoj, ko se je vse zaklenilo, je razkril slavni oče.

Preden sem prišel domov, sem moral 14 dni v karanteno. Moja žena je bila super mama in je ni imela, zato se je želela prepričati, da sem dober. Vsak dan ga jemljemo.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Moj fant !! E’P @epikraynorwood

Objava, ki jo je delil Ray J (@rayj) 24. junija 2020 ob ​​7:22 PDT

Ray J in Princess Love imata dva otroka, Epik Ray in Melody Love, skupaj. Spremljajte še več slavnih družinskih novic!

Foto: Ray J / Instagram

Ogledi objave: 740 Oznake:Princesa Love Ray j