0

Nekateri ljudje nosijo srce na rokavih, če pa ste si kdaj želeli nositi žogice na hrbtu, vam bo ena od Indiegogo kampanj dala to sposobnost po nizki in nizki ceni 69 dolarjev.

Žogasta vrečka z ustreznim imenom Scrote’n’Tote: Torba življenja , je zamisel Daniela Bittona.

1.Lani je nekaj prejela slika Bittona, ki nosi vrečko pozornost na spletu , ki je spodbudilo na tisoče somišljenikov k razmišljanju,'Hej, resnično potrebujem nahrbtnik, ki je videti kot poraščena vreča orehov.'

3.

Bitton poskuša zbrati 33.000 ameriških dolarjev za financiranje proizvodnje pakiranja testisov in ustvaril je ta čuden in srhljiv videoposnetek, s katerim je prepričal vsakogar, ki ima denar, da ga zažge, da prispeva za njegov namen.'Čeprav videoposnetek morda kaže drugače, je to dejanski in legitimen projekt,' piše Bitton na svoji strani kampanje.

Bitton uporablja tudi prepričljiv argument 'samo pošljite mi denar' in svoje kupce spodbuja, naj ga 'nosijo kot moški'.

gifija'Bog je ustvaril to torbo za najdragocenejši tovor na svetu: človeško raso.' - Daniel Bitton.

4.

Če bo dosegel ta podvig, se bodo torbe prodale po 120 dolarjev, podporniki kampanj, ki zdaj prispevajo 10 dolarjev, pa bodo lahko kupili za 69 dolarjev. Če pa se res počutite samozavestno, lahko danes samo podarite celotnih 69 dolarjev. Torbe so na voljo v ebanovini in slonovi kosti.

5.

„Cilj tega kampanja je rešiti enega najnujnejših in najbolj perečih problemov človeštva: popolno pomanjkanje popolnoma funkcionalnih, realističnih oblačil človeškega mošnje, ki so danes na voljo v svetu. '

Preko Mashable

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)