Eva Marcille je 7. oktobra 2018 vozel povezala z Michaelom Sterlingom Prave gospodinje iz Atlante zvezda deli slike z velikega dne z oboževalci Instagrama.

Eva je šla ven na svoj poročni dan. Ne samo, da America's Next Top Model Zmagovalka 3. sezone ima na svoji slovesnosti in sprejemu neverjetne okraske, vendar je Marcille med prireditvijo nosila tudi tri poročne obleke. Bila je obleka brez ramen, v kateri je Eva svojemu možu vedno in za vedno obljubljala. Nato sta bili še drugi dve obleki, ki sta bili rezervirani za slike in zabavo.Večer ne bi bil popoln, ne da bi se Eva Marcille nekaj fotografirala z njo Prave gospodinje iz Atlante igralska zasedba. Ljubitelji oddaje si bodo lahko ogledali večino priprav, ki so bili na poroki Eve in Michaela v 11. sezoni hit resnične serije. Gledalci bodo morda za trenutek opazili, da se Eva za trenutek spremeni v Bridezillo, ko se približa velik dan, in se skupaj s svojo ekipo pomakne, da bi vse uredila v neokrnjenem redu.

Marcille se je o svojih poročnih načrtih pogovarjala med intervjujem z BISTVO januarja. Ona bo moja cvetličarka in je zelo navdušena, je o vlogi hčerke Marley Rae McCall dejala Eva. Pogosto se pogovarjamo o poroki, o njenem sodelovanju in izbiri modne obleke. Vsak dan govori o svojem mlajšem bratu. Večji kot ima moj želodec, bolj razume, da je tam otrok. Nad tem se resnično navdušuje in postaja velika sestra.

Ogledi objave: 347 Stran 1 od 2 1. dva Oznake:Eva Marcille Michael Sterling Prave gospodinje iz Atlante RHOA