Družinski čas je najboljši čas s Kandi Burruss, Toddom Tuckerjem in njihovimi otroki. The Prave gospodinje iz Atlante zvezda je nedavno z oboževalci Instagrama delila slike svoje prepletene družine.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Kakavove lepote! @kpt__ MUA: @taetvObjava, ki jo je delil Kandi Burruss (@kandi) 27. junija 2019 ob 18:30 PDTEna odkrita je bila Kandi, Ace Wells Tucker in RHOA pastorka Kaela Tucker, ki pozira za sliko. Kandi je oboževalcem družabnih omrežij povedala, da družina praznuje Kaelin rojstni dan. Slavna mama je želela posneti sliko, ki jo je pravkar vključevala s pastorko. Ace Wells pa ni imel nič takega. [Zavrnil] nam je dovolil, da bi naredili to sliko samo s Kaelo in z mano (sic), je dejal Kandi. Ace je poskrbel, da je prišel naravnost na sredino strela.Oglejte si to objavo na Instagramu

Enkrat za slavljenko @kpt__! @acewellstucker nam ni dovolil, da bi posneli to sliko samo s Kaelo & I. #Funtimes

Objava, ki jo je delil Kandi Burruss (@kandi) 17. junija 2019 ob 20.22 PDTBurruss je z Riley Burruss delil tudi njene slike. Nekdo je rekel, da je dan 'Pripeljite otroka na delo', je Kandi sporočila svojim oboževalcem. @rileyburruss me spravlja ob pamet, a jaz jo imam rada, je dejala slavna mama.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nekdo je rekel, da je tvojega otroka pripeljal na delovni dan ... 🤣 @rileyburruss me spravlja ob pamet, ampak ljubim jo!Objava, ki jo je delil Kandi Burruss (@kandi) 15. julija 2019 ob 12:48 PDT

Pred nekaj tedni je Kandi Burruss razkrila, da sta si s Toddom ločila počitnice s svojimi otroki. Smo mešana družina in naša dekleta so bila starejša, ko smo se poročili, je Kandi svojim oboževalcem sporočila prek objave v vlogu. Ni bilo videti, da bi imela majhne dojenčke, je dodala. Imeli smo velika dekleta. Torej, čeprav so bili starejši, ko smo se spoznali, si še vedno želijo, da bi se srečali z vsakim od nas. Če ste imeli leta s staršem in se potem poročita, si včasih še vedno želite le ta občutek sebe in njih.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Dolgčas mi je ... Sovražim to besedo, ker bi lahko zdaj počeli toliko stvari, vendar sem mislil, da bi se morali danes sprostiti. Srečna nedelja vsem!

Objava, ki jo je delil Kandi Burruss (@kandi) 14. julija 2019 ob 16:05 PDT

Kandi je preživela čas z Riley v Aziji, preden se je skupaj s sinom Toddom vrnila domov na dopust v New York. Nočem reči, da svojega moža nisem pogrešala, je Kandi rekla svojim oboževalcem. Pogrešala sem svojega moža, je dodala. Toda užival sem v tem malo časa ... bilo je kar kul.

Riley Burruss je hči Kandi Burruss z Russellom Spencerjem. Kaela je Toddova hči iz prejšnje zveze. Spremljajte še več Prave gospodinje iz Atlante družinske novice!

Foto: Kandi Burruss / Instagram

Ogledi objave: 243 Oznake:Mešane družine Kaela Tucker Kandi Burruss Prave gospodinje iz Atlante RHOA Riley Burruss Todd Tucker