Hčerka Kandi Burruss, Riley Burruss, ima sporočilo za tiste, ki jo kaznujejo zaradi operacije nosu. Najstnica je minuli konec tedna na Instagram odšla s sporočilom za svoje kritike.

Riley je delila svojo iskrenost, ki je jasno pokazala njen obraz. Mlada odrasla oseba se je kameri nasmehnila, medtem ko je svojim oboževalcem in kritikom postavila pozo. Kričite mojim sovražnikom, žal mi je, da me niste mogli fazirati, je v oddelku z napisi svojega odkritega zapisala Riley Izjava je bila izjava Nicki Minaj. Riley pa je izjavo dala sama.Oglejte si to objavo na Instagramu

Kričite mojim sovražnikom, žal mi je, da me niste mogli fazirati - Nicki MinajObjava, ki jo je delil RELEASE ™ (@rileyburruss) 1. avgusta 2020 ob ​​14:24 PDTSe vidiš z mojim najboljšim prijateljem, je v odgovor na Rileyjevo objavo zapisal en družinski prijatelj. Popolnoma očarljivo, je dejal še en oboževalec.

Rileyjeva nova objava na Instagramu prihaja pozneje nekateri kritiki so mlado mladostnico obtožili na plastični operaciji za rekonstrukcijo nosu. Kdo je to, je po ogledu video posnetka, ki prikazuje Riley, kako pleše ob mami, vprašalo eno socialno omrežje. Razmišljam isto, na vprašanje je odgovoril še en naročnik družbenih omrežij. Ampak mislim, da je Riley. Mislim, da njen nos izgleda drugače.Oglejte si to objavo na Instagramu

ne pridi na naš plesni čile🤣 #tiktokchallenge Song & dc: @jazmine shirt: @liphop_official

Objava, ki jo je delil RELEASE ™ (@rileyburruss) 21. julija 2020 ob ​​17:14 PDT

En oboževalec s kritiko ni bil tako posreden. Všeč mi je bil drugi nos, je rekel trol.Ne glede na to, kako se nekateri počutijo glede novega nastopa Riley, je mlada odrasla oseba povsem jasno povedala, da uživa življenje pod svojimi pogoji.

Oglejte si to objavo na Instagramu

vsi ste se spraševali, zakaj @kandi še vedno kličejo št. 2, ker sem # 1 ‍♀️

Objava, ki jo je delil RELEASE ™ (@rileyburruss) 18. maja 2020 ob ​​10:07 PDT

Spremljajte še več Prave gospodinje iz Atlante družinske novice!

Foto: Riley Burruss / Instagram

Ogledi objave: 510 Oznake:Kandi Burruss hči Prave gospodinje iz Atlante RHOA Riley Burruss