V razmerju Riley Burruss z mamo Kandi Burruss gre predvsem za ravnovesje. Mlada odrasla oseba se odpre Bravo o svojem življenju kot hči uspešnega pevca in podjetnika.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil RILEZ ™ (@rileyburruss)Vedno mi govori, kaj moram početi in česa premalo, pravi Riley o Kandinih praksah vzreje. Tako da vsekakor dobim veliko tega, ampak to je ravnotežje.Kandi Burruss je bila nad hčerinim sprejetjem na Univerzo v New Yorku (NYU) lani navdušena. The Prave gospodinje iz Atlante (RHOA) zvezda je bila še posebej ponosna, ker je bila šola prva izbira njene hčere. Riley je pred kratkim objavila novost o svojem življenju kot študentka med študijem Govori o tem segment z njeno mamo.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil RILEZ ™ (@rileyburruss)

[Starši] ne razumejo niti tiste običajne [faze], ko greš od doma do celotnega šolanja v svojem prostoru, tega že ne razumejo, je dejala Riley. Torej, ko je treba govoriti o tem, 'Oh, no, zaradi Corone je težje. Vse počnemo prek spleta. «In ne razumejo.Kandi poskušal razumeti med segmentom. The RHOA zvezdnica pa je hčerki še vedno močno svetovala, naj poišče boljše ravnovesje med svojim akademskim in družabnim življenjem.

Naš odnos je tako kul, z njim deli Riley Bravo glede njene zveze z mamo po odhodu na fakulteto. Preprosto se pogovarjava, kot da sva prijatelja, dodaja mlada odrasla oseba. In to seveda ne deluje vsem, ampak samo nam.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Kandi Burruss (@kandi)

Riley Burruss je najstarejši otrok Kandi Burruss. Kandi ima tudi dva otroka, Ace Wells in Blaze, z možem Toddom Tuckerjem. Tuckers starši štiri otroke. Kandi in njeno družino lahko vsak teden ujamete na Prave gospodinje iz Atlante .

Foto: Riley Burruss / Instagram

Ogledi objave: 724 Oznake:College Life Kandi Burruss Resnične gospodinje iz Atlante RHOA Riley Burruss