Romany Malco jedi ob sprejemu novega sina med pandemijo. Pred kratkim je Malco sedel Jimmy Kimmel v svoji oddaji, Jimmy Kimmel v živo, da se pogovori o svojih izkušnjah v porodni sobi in o tem, kako je takoj hotel vzpostaviti stik z lastno mamo.

Videla sem, kako je dojenček prišel od tam, bila sem priča devetim mesecem nosečnosti ... Poklicala sem mamo in rekla: 'Mama, hvala.

Poleg tega je Malco vodil voditelju poznonočne televizije, da, ko sem priča rojstvu in sem zdaj starš, mislim, da dejansko imam otroka in gledam v otrokove oči, ko vidim, kako je otrok odvisen od nas, da se prepričamo, da je na varnem, Preprosto sem rekel: 'Mama, zdaj to pogledam in se zavedam, da nikoli nisem zares vedel, koliko imaš od mene.52-letnik Milijon malenkosti igralec delil v Instagram februarja objavim, da se ob otroku kasneje v življenju počuti prav.Pogumen je moj prvi biološki otrok. Stara sem 52 let in še nikoli nisem bila odgovorna za kaj tako občutljivega in dragocenega.Nadaljeval je, glede na mojo vzgojo in psihološko naravnanost, čakanje na otroka kasneje v življenju se počuti pravilno. Sem že očim dveh. Naš 11-letnik in 17-letnik sta me neverjetno pripravila na ta trenutek. Naučili so me brezpogojne ljubezni in na nepričakovan način so se zbrali za Pogumnega. Zdaj je zanimivo opazovati moje gene, izražene v tem človeku.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Romany Malco Actor | YouTuber (@romanymalco)Misli kot človek zvezda je rekla, da me denar ne skrbi. Ne čutim pritiska na spremembo. Skrbi me le, da sem dosledno prisoten, odgovoren, vzgojen, dovzeten, potrpežljiv, pazljiv, podporen, iskren in ljubeč do svoje družine in sveta. Enako kot vedno in upam, da se s časom izboljšuje.

Brave se je rodil 22. januarja 2021 sredi tekoče pandemije koronavirusa.

Ogledi objave: 2,585 Oznake:Pogumna pandemija koronavirusa Jimmy Kimmel Romany Malco