Safaree ne želi nujno več otrok s svojo ženo Erico Meno. The Ljubezen in hip hop (LHH) starina žena je nedavno gledalcem povedala, da se njen mož boji, da bi postala prevelika, če bi bila spet noseča.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Erica Mena (@iamerica_mena)Ericin želodec je bil ves čas pričakovanja na polno prikazan. Mama slavna je ponosno pokazala svojo udarce, medtem ko se je pripravljala na prihod svoje hčerke Safire Majesty z Safaree. Ne samo, da je Erica med nosečnostjo pridobila nekaj kilogramov, ampak se je Safaree med izkušnjami tudi zredila. Oče prvič je oboževalcem Instagrama povedal, da je v pričakovani dobi svoje žene nabral 12 kilogramov, ki jih je nameraval shujšati v telovadnici.Ves čas tako govoriš, je Erica v zadnjem času rekla možu Ljubezen in hip-hop: odklenjene skrivnosti Epizoda. Kasneje ste omenili želodec, je nadaljevala Mena. Rekli ste: 'Preveč si postal jaz, jaz pa prevelik. Spet nočem biti debel. ’Tako ste rekli.Safaree ni zanikal, da je ženi povedal, da je v zadnjem pričakovanju postala prevelika. Tako tiho priznanje je privedlo do pomembnih reakcij.

Pričakoval sem več od vas Safaree, je po ogledu posnetka dejal eden od privržencev družabnih omrežij. Drugi kritik je napisal: Wow… Safaree se je pravzaprav zgražal. V zakon bi se zmešal, če bi moški zamenjal željo, da bi imel otroke zaradi takšnega trivialnega razloga. Ali imamo več otrok [ali] jaz imam več otrok drugje.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Erica Mena (@iamerica_mena)

Erica je razkrila, da je Safaree delil svojo željo, da ne bi imel več otrok zvezala sta zakonski vozel leta 2019. Počaka, dokler se ne poročimo, da reče, da si (sic) ne želi več otrok, je delila Mena Ljubezen in hip-hop: odklenjene skrivnosti gledalci. Vedela si, da si želim več otrok, je mama slavila svojemu možu.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Safaree 🇯🇲 StuntMan (afasafaree)

Safire Majesty se je rodila 2. februarja 2020. Je edina skupaj Erica Mena in Safaree. Erica ima tudi sina po imenu King iz prejšnje zveze.

Foto: Safaree / Instagram

Ogledi objave: 1.327 Oznake:Erica Mena LHH ljubezen in hip hop safaree