Znanstvenofantastični avtor Jared Gray svojo masko za apnejo v spanju spremeni v tujega Facehuggerja

Jared Gray, avtor in samoopisani Tinker Gnome, se je odločil, da bo ljubezen do znanstvene fantastike in neprijetnosti apneje v spanju združil s CPAP Facehuggerjem, ki ga je izdelal iz kopije Facehuggerja iz tujca v naravni velikosti in svoje CPAP maske. Gray na svojem spletnem mestu korak za korakom opisuje celoten postopek. Pri tem je zanimivo to, da je Gray že leta prerokoval, da je počel to stvar.

»Že leta se šalim, da če bi kdaj potreboval masko CPAP, bi jo vključil v facehugger. Ker očitno. ... Pred kratkim so mi diagnosticirali apnejo v spanju in zdaj imam svoj mučilni stroj CPAP. Resno, te stvari so grozne in ustvarjajo toliko nelagodja, kolikor preprečujejo. Tako da se lahko s to stvarjo tudi zabavam, medtem ko mi to posega v življenje. 'Več: Jared Gray , Facebook h / t: laughingsquidZnanstvenofantastični avtor Jared Gray svojo masko za apnejo v spanju spremeni v tujega Facehuggerja
Avtor znanstvene fantastike Jared Gray svojo masko za apnejo v spanju spremeni v tujega Facehuggerja
Znanstvenofantastični avtor Jared Gray svojo masko za apnejo v spanju spremeni v tujega Facehuggerja
Znanstvenofantastični avtor Jared Gray svojo masko za apnejo v spanju spremeni v tujega Facehuggerja(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)