Sean ‘Diddy’ Combs je produciral tudi za umetnike, kot so Mary J. Blige, Usher in Jodeci. Diddy je poleg glasbe znan tudi po znameniti liniji oblačil Sean John in njegovo vodko Ciroc . Diddy je poleg mogota tudi ponosen oče svojih otrok. Kdo so oni? Tu je pet vprašanj in odgovorov o Diddyjevih otrocih.

1. Koliko otrok ima Diddy?

Diddy je šest otrok (5 bioloških otrok in 1 pastorek). To so 26-letni Justin, 22-letni Christian, 14-letna Chance, 13-letni dvojčici D’Lila in Jessie ter Diddyin pastorek, 29-letni Quincy Brown.Koliko otrok in dojenčkov mamic ima Diddy? - Empire BBK2. Koliko 'otroških mamic' ima?Diddy je imela šest otrok s tremi različnimi ženskami. Diddy je imel Justina z nekdanjo punco Miso Hylton, modno oblikovalko, ki je oblikovala umetnike, kot so Lil Kim, Foxy Brown in Mary J. Blige. Diddy je imel Chance s svojo dolgoletno sodelavko Saro Chapman, Christian, D’Lila in Jessie pa z bivšo punco, pokojno Kim Porter. Kim Porter je imela Quincyja iz prejšnje zveze s pevko Al B. Seveda !.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Diddy (@diddy)3. Kako in od česa je umrla Kim Porter?

15. novembra 2018 je bila Kim Porter tragično najdena mrtva v svojem domu umrl od pljučnice ob 47. Leta 2019 je Diddy povedala LJUDJE Kimova zadnja prošnja do njega pred njeno smrtjo.

Tri dni preden je minila, se ni počutila dobro, se je spomnila Diddy. Imela je gripo in poslala otroke k meni domov, da ne bi zboleli ... Neko noč sem jo preverjal, ona pa je rekla: 'Puffy, skrbi za moje dojenčke.' To je dejansko rekla jaz preden je umrla.4. Ali kdo od njegovih otrok stopa po njegovih stopinjah?

Da. Christian Combs modeli in rap pod umetniškim imenom King Combs . D’Lila in Jessie imata tudi manekensko kariero. Quincy je pevec in igralec, ki je nastopil na FOX-u zvezda in v filmih, kot so Dope in Bratska ljubezen . Justin, Quincy in Christian se prav tako pridružijo svojemu očetu pri prihajajočem ponovnem zagonu njegove oddaje MTV Izdelovanje pasu .

6. Ali sta Diddy in Cassie imela skupaj otroke?

Ne. Diddy in pevka Cassie Ventura sta začela hoditi leta 2007, vendar sta se razšla leta 2018. Cassie se je leta 2019 poročila z osebnim trenerjem Alexom Fineom in so decembra 2019 pozdravili hčerko Frankie Fine . Ko je slišal za Cassieino nosečnost, je objavil sliko Cassie in Alex ter ji čestital , napis v napisu: Čestitam @Cassie in Alex. Vsem vam želim le ljubezen in srečo. Bog blagoslovi ❤️❤️❤️ L O V E.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Diddy (@diddy)

O: Sean Diddy Combs je imel kar epsko kariero kot reper, s tremi nagradami Grammy in tremi nagradami BET, znan pa je tudi po tem, da je tudi mogotec. Leta 1993 je Diddy ustanovil svojo založbo, Zapisi slabega fanta , in okoli njega ustvarili več milijonov dolarjev vredno industrijo s posnetki njihovih izvajalcev Faith Evans, Craig Mack, 112, Total, in seveda pokojne rap ikone The Notorious B.I.G., ki Diddy je nedavno vstopila v Rock and Roll Hall of Fame .

Ogledi objave: 6.845 Oznake:Christian Combs Diddy kids kim porter Quincy Brown Sean 'Diddy' Combs