Skylar Diggins in njen mož Daniel Smith pričakujeta otroka! Igralka WNBA je v sredo (17. oktobra) prek Instagrama objavila svojo nosečnost.

Komaj čaka, da se spoznamo, je Skylar pod video posnetek posnela bolniški monitor, ki je oboževalcem prikazal ultrazvok njenega in Danielovega nerojenega otroka. Komaj čakam na novo družino, je dejal eden od naročnikov na Instagram. Še en privrženec družbe Skylar v družabnih omrežjih je napisal: Čestitke vam in vaši družini.Oglejte si to objavo na Instagramu

Komaj čakam, da se spoznamo! .. ❤️Objava, ki jo je delil skydigg4 (@ skydigg4) 17. oktobra 2018 ob 13:49 PDTSkylar Diggins je svojega moža spoznala v času, ko je bila na univerzi Notre Dame. Z Danielom sta se poročila lani spomladi.

Digginsa je WNBA pripravila leta 2013. Trenutno igra za klub Dallas Wings, ki je ekipa, ki bi v bližnji prihodnosti lahko nenavadno zasedla prvenstvo. Nestrpna sem, da bi šla v tej sezoni, je med intervjujem za Ena noga dol lansko leto.Oglejte si to objavo na Instagramu

Vsakdo ima svojo vlogo v življenju….

Objava, ki jo je delil skydigg4 (@ skydigg4) 24. avgusta 2018 ob 9:25 PDT

Že od nekdaj sem bil znan po tem, da sem šel tako daleč na turnirju NCAA, a na svoji profesionalni ravni želim le priložnost, da se potegujem za prvenstvo, in to se začne v končnici, zato sem navdušen nad našo ekipo.Spremljajte še več novic o nosečnosti Skylar Diggins!

Ogledi objave: 626 Oznake:Daniel Smith Skylar Diggins WNBA nosečnosti