Presenečenje! Tamron Hall pričakuje svojega prvega otroka! Nekdanja gostiteljica Danes, 48 ​​let, je v ponedeljek na svojem Instagramu sporočila, da bosta z možem Stevenom starša.

To novico želim deliti že več mesecev in zdaj je zdravnik končno rekel, da sem pri 32 tednih na varnem in svoje veselje delim z vsemi Jasno je torej, da dnevna pogovorna oddaja ni edina stvar, ki sem jo poskušala ustvariti!

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ko ena pesem zajame osebne novice, ki jih želim deliti z vami (ja, vi)!Objava, ki jo je delil Tamronova dvorana (@tamronhall) 4. marca 2019 ob 9:00 PST

Nadaljevala je, Veliko solz je bilo, toda danes sprejmem nasmehe. Z možem Stevenom sva navdušena! Neprestano molimo, zato, če molite, nas dodajte na svoj seznam; če meditirate, nam pošljite mir; in če verjamete v srečo, bomo tudi to z veseljem sprejeli. Več za delitev v nekaj tednih, ko pride otrok! Naslednje poglavje! Blagor in hvaležnost.Hall je bil prej voditelj nacionalnih novic za NBC News, dnevni voditelj za MSNBC, voditelj programa MSNBC Live s Tamron Hall in sovoditelj oddaje Today's Take, tretje ure danes. Trenutno naj bi igrala v lastni oddaji z naslovom Tamron Hall, ki bo premiero doživela 9. septembra.

Ogledi objave: 583 Oznake:Noseča dvorana Tamron