Hči T.I., dedinja Harris, je absolutna očetova punčka. Mladenič je bila nedavno posneta, ko je mami skupaj z očetom T.I. obdarila materinski dan.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila naslednica Diana Harris (@heiressdharris)Naslednica je snemala za svojo YouTube serijo, Naslednica naredi vse . Mladenič je pozdravila svoje občinstvo in jim povedala, kaj je načrtovala za epizodo. T.I. je med hčerkinim pozdravom drsel na prizorišče, a je potrpežljivo čakal, da ga je Heiress uradno predstavila svojim oboževalcem.Danes bomo mamici pripravili nekaj za materinski dan, je Heiressova dejala svojim podpornikom na YouTubu. T.I. si je vzel čas, da je hčerki pred začetkom ustvarjalne seje razložil pomen umetniškega in obrtnega sejma. Zdaj, srček, poslušaj, je reper rekel hčerki. Osredotoči se moram, T.I. rekel. To moramo narediti zelo dobro, ker če je super dobro, potem materi ni treba ničesar kupiti. Torej, prosimo, naredimo dobro pri tem.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil TIP (@ problemsman31)

Naslednica se strinjala, da bo stopila naprej, preden bo obljubo zapečatila s petico. Mladenič je kasneje posebnemu gostu, ki je služil kot inštruktor za sejo, povedala, da je bilo njeno resnično ime Tip in ne očka. Mladenič je povsem jasno pokazal, da ima samo ona pravico, da svojega očeta imenuje očka.To je očetov otrok, T.I. je zapisal v odgovor na video posnetek. Ta mali človek je neverjeten, je dejal drugi privrženec družbenih omrežij. To je rekla tako spoštljivo, je dodal eden od Tipovih zagovornikov.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila naslednica Diana Harris (@heiressdharris)Naslednica je T.I. in Tiny Harrisov najmlajši otrok. Presenetila je slavni par, ki je pred Heiressinim spočetjem že rodil šest otrok. Naslednica se je rodila 26. marca 2016 in od takrat je jabolko očesovih oči.

Še vedno se spominjam, kako majhna si bila, ko si se rodila (6-7 tednov premiera), dovolj majhna, da mi je prišla v roko, ko si se skodrala, T.I. je dejal Heiressin tretji rojstni dan leta 2019. Vedno boš očetov dojenček, je izjavil slavni oče.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila naslednica Diana Harris (@heiressdharris)

S naslednico Harris lahko sledite tako, da se naročite na njen YouTube kanal tukaj .

Foto: naslednica Harris / Instagram

Ogledi objave: 4675 Oznake:Heiress Does It All Heiress Harris Mother's day 2021 T.I. Drobni Harris