Igralka Tatyana Ali in njen mož dr. Vaughn Rasberry sta pozdravila svojega drugega otroka, fantka. Sin para Alejandro Vaughn Rasberry se je rodil 15. avgusta.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečni Guru Purnima! #gurupurnima Počastite svoje najučinkovitejše učitelje danes. Pomagali so vam narediti to, kar ste.Objava, ki jo je delil Tatyana Ali (@tatyanaali) 16. julija 2019 ob 16:07 PDTRasberryjevi so rojstvo svojega sina do zdaj skrivali. Z Vaughnom sva vesela od rojstva najnovejšega družinskega člana, pravi Ali BISTVO ekskluzivno. Naše neprespane noči so resnično zabavne.Oglejte si to objavo na Instagramu

Taty na sredini - kje je? - na sredini. #babybump

Objava, ki jo je delil Tatyana Ali (@tatyanaali) 10. julija 2019 ob 12.45 PDTAprila 2015 sta zvezda Fresh Prince of Bel Air in Rasberry objavila, da sta se zaročila po srečanju na priljubljeni spletni strani za zmenke eHarmony. Povedala sta tudi, da pričakujeta prvega skupnega otroka.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Veliki brat dela tako izvrstno delo, da mi pomaga, da pripravim vse za naš novi dodatek. Hvala @comotomobaby in @marquecomm! Prvič smo imeli radi vaše steklenice. #comotomo ❤️❤️❤️Objava, ki jo je delil Tatyana Ali (@tatyanaali) 14. julija 2019 ob 11:25 PDT

Po vezavi vozla 17. julija 2016 sta par pozdravila prvorojenca Edwarda Aszarda Rasberryja, ki se je rodil 16. septembra 2016.

Ogledi objave: 642 Oznake:Dr Vaughn Rasberry Tatyana Ali