1.

Klasična igra šaha, kjer se v intelektualnih vojnah uživa s fino oblikovanimi umetninami. Glejte 'Umetnost vojne'

2.Prestol kraljev: umetnost vojne je epska šahovska garnitura, sestavljena iz del, ki jih navdihujejo priljubljeni srednjeveški fantazijski in igralni žanri. Kot mnogi mladi fantje smo tudi mi odraščali na zgodbah že davno, davno; zgodbe o drznosti in časti, družinsko ime in vitezi, ki se borijo v epskih bitkah.3.Šah bo na voljo v popotniški in standardni izdaji. Zgrabite potovalni komplet in se odpravite do svoje najljubše kavarne, knjižnice ali zalivke. Vzemite bitko s seboj za 'prijateljsko igro' s prijateljem ali sovražnikom. S standardnim kompletom se zberite okrog klubske mizice ali v jedilnici in izzovite svojo družino in prijatelje v epsko bitko.

4.

Vsak komplet vključuje leseno šahovnico in škatlo za shranjevanje. Šahovske deske in škatle za shranjevanje so ročno izdelani iz javorjevega orehovega in ptičjega očesa, oljni rob zajame bogato barvo in teksturo lesa, nato pa so zatesnjeni za zaščito. Standardna deska je 18 ”kvadratna z 2” kvadratoma in postavljena na bronaste podstavke. Velikost potovalne deske je 11 ”kvadratna s kvadratom 1,25” in ima enako obliko kot običajna deska.5.

Vsak igralski komad je odlit iz belega ali rumenega brona. Z delom z lokalnimi spretnimi obrtniki tu, v ZDA, izdelujejo šahovske garniture.

6.Kot čudovita umetniška dela lahko obe šahovski garnituri s ponosom razstavimo v središče katere koli sobe, tako da postaneta pogovor za naslednja leta!

7.
8.
9.
10.
enajst
12.
14.
petnajst

(Obiskano 1 krat, danes 2 obiska)