Denim Braxton je uradno moški. Toni Braxton je minuli konec tedna na Instagram odšla na praznovanje osemnajstega rojstnega dne svojega sina.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ne morem verjeti, da je moj moški zdaj ČLOVEK! Srečno 18. mojemu @denimbraxton, ljubim te sine!Objava, ki jo je delil Toni Braxton (@tonibraxton) 1. decembra 2019 ob 23.05 PSTNe morem verjeti, da je moj moški zdaj [a] ČLOVEK, je vzkliknila Toni v prikupni rojstnodnevni objavi, ki je osvetlila najnovejši mejnik njenega sina. Srečna 18. za moj @denimbraxton, je delila slavna mama. [Ljubim te, sinko!Toni Braxton je naložil tudi video kolaž, ki je prikazal dragocene trenutke iz Denimovega življenja kot malčka. En segment je bil še posebej ljubek, saj je na njem Tonijev sin poskušal odnesti telefon mami, da je lahko začel pogovor z osebo na drugi strani linije. Vau, je en ljubitelj vzkliknil po branju objave na Instagramu in ogledu video posnetka. Imate 18-letnika. Čas beži, kajne?

Oglejte si to objavo na Instagramu

Kasneje imam vsiljeno pošto, toda z veseljem rojstni dan, bratec. Končno polnoleten in hvala, ker ste najboljši velik brat, za katerega bi lahko prosil. Ljubim te D ❤️❤️ ... oh, takoj ko prideš iz hiše, vzamem tvojo sobo, zato uživaj, dokler lahko ❤️Objava, ki jo je delil Diezel Braxton-Lewis (@ diezel.braxton) 2. decembra 2019 ob 10.47 PST

Denimov mlajši brat Diezel Braxton se je prav tako oglasil na družbenih omrežjih, da bi Denimu pomagal praznovati osemnajsti rojstni dan. Kasneje sem dobil neželeno pošto, toda z veseljem rojstni dan, stari brat, je zapisal Diezel Končno si polnoleten in hvala, ker si najboljši velik brat, za katerega bi lahko prosil, je dodal. Ljubim te D ... Oh, in takoj ko prideš iz hiše, vzamem tvojo sobo, je razmišljala najstnica. Torej uživajte, dokler lahko.

Denim je v ponedeljek, 2. decembra 2019, uradno dopolnil 18 let. Je najstarejši od dveh otrok Toni Braxton z njenim bivšim možem Keri Lewis. Spremljajte še novice o slavnostnih rojstnih dnevih!Foto: Toni Braxton / Instagram

Ogledi objave: 839 Oznake:Rojstni dnevi slavnih Denim Braxton Diezel Braxton Keri Lewis Toni Braxton