Tracey Edmonds je prejšnji mesec skupaj s sinovoma Brandonom (16) in Dylanom (11) odšla opazovati kite v Juneau na Aljaski.Igralka je bila navdušena nad tem, kar je videla na svojem potovanju, in dobila nekaj neverjetnih pogledov na grbave kite. Tu uživamo v naravi. Tracey in njeni sinovi so se na ledeniku Mendenhall odpravili tudi na pasje sankanje.

Nekateri verjamejo, da vse to ni mogoče, Edmonds pa meni, da je mogoče biti srečen in doseči velik uspeh. Zame vse to pomeni imeti notranji mir in srečo in verjamem, da lahko ženska to doseže. Lahko ima izpolnjujočo se kariero, lahko ima otroke in lahko ima srečno osebno življenje, toda tam bodo nekatere pomanjkljivosti in občasno ovire in to morate samo pričakovati in sprejeti vse, kar pride z njim, pravi igralka.

Tracey trenutno dela na novem komediji, ki temelji na njenem maminem življenju. Kot pojasnjuje, zdaj za Fox razvijam scenaristično TV-oddajo, ki temelji na mojem življenju. [Gre] za mamo samohranilko, ki poskuša vzgajati dva fanta [medtem ko se spopadata] s težavami žongliranja kariere, vzgoje otrok in poskusov zmenkov.Brandon in Dylan sta Tracey in Babyfaceova dva otroka skupaj.Spodaj si oglejte še več slik družine!Ogledi objave: 190 Oznake:Tracey Edmonds