Trey Songz usmerja pozornost na svojega sina Noaha Neversona. Snemalec je pred kratkim delil odkritost svojega malega z oboževalci Instagrama.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Zaradi mene si boljša oseba.Objava, ki jo je delil treysongz (@treysongz) 21. junija 2020 ob ​​10:51 PDTBanda, Trey je napisal pod sliko. Najslajši, je rekel en oboževalec. Všeč mi je, je zapisal še en spremljevalec v družabnih omrežjih.Trey Songz je svojega sina pozdravil lani. Slavni oče je maja svoj prvi malček praznoval z zabavo, odobreno v karanteni.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vesel Dan očetov! ❤️✊: @CaliOnixxObjava, ki jo je delil treysongz (@treysongz) 20. junija 2020 ob ​​23:09 PDT

Ljubim te, Noah, je Trey napisal Noah-u na njegov rojstni dan. Zahvaljujem se Bogu, da vas je pripeljal k meni takrat, ko [sem] najbolj potreboval vašo ljubezen, je rekel slavni oče. Eno leto [je] minilo neverjetno hitro, vendar sem že v prvi sekundi srečanja z vami vedel, da boste luč mojega življenja, dokler ne zadiham. Vse najboljše, sin.

Noetova zabava za rojstni dan vključeval igre, okraske in dobrote, kljub ukazom o družbeni distanciranosti, ki so družinskim članom in bližnjim prijateljem preprečevali, da bi bili fizično prisotni na bashu. Trey je uporabil orodja za družabne medije, kot je Zoom, ki je bližnjim pomagal, da so se fizično oddaljili od zabave.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil treysongz (@treysongz) 17. januarja 2020 ob ​​23:03 PST

Vsi smo se lahko zbrali skupaj, da smo v tej pandemiji sredi rednega bivanja doma proslavili Noetov prvi rojstni dan, zahvaljujoč internetu in Zoomu, je oboževalcem povedala mama Treya Songza, April Tucker. Hvala tistim iz vse te države in Anglije, ki so pomagali, da je bila Noetova družabna zabava popolnoma neverjetna, skupaj z igrami, ugankami in lovom na smeti, je dejala Noetova babica.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Claude Neverson mlajši in njegov edini vnuk Noah Neverson. Pokaže se srečen dan očeta.

Objava, ki jo je delil treysongz (@treysongz) 21. junija 2020 ob ​​12.29 PDT

Noah je edini otrok Treya Songza. Spremljajte še novice o slavnih očetih!

Foto: Trey Songz / Instagram

Ogledi objave: 201 Oznake:Noah Neverson Trey Songz Trey Songz sin