Materinstvo je Tyro Banks spodbudilo, da prevzame odgovornost, da postane kuharica njenega sina, York Banks Asla. Slavna mama pove Sports Illustrated da jo skrbi Yorkova prehrana doma in se je zato odločila nekaj storiti glede tega.

Priznam, morda je bila zamrznjena večerja - enkrat ali dvakrat ali več kot to -, vendar se je vse spremenilo, ko sem imela sina, deli Tyra. Moj sin je star tri leta in pol in nisem si želela, da bi odraščal in mislil, da je hrana le v modnih restavracijah, restavracijah s hitro hrano ali samo v 'aplikaciji'. Želela sem biti sinov kuhar - in sem nekaj naredil glede tega.Torej, kaj je naredila Tyra? Pred tremi leti sem se vpisal na Ameriški kulinarični inštitut v St. Heleni (Kalifornija), resno 'zagonsko taborišče' - in zagonsko taborišče America's Next Top Model v 'CIA!' Ni dobilo ničesar.Hrana je za banke več kot samo vir prehrane. Slavna mama pove Sports Illustrated da je čas, ko je delo v manekenski industriji zaviralo njeno sposobnost, da v celoti ceni hrano.Oglejte si to objavo na Instagramu

# Coachella⁠ ⁠ cvetna krona osnovna realnost.

Objava, ki jo je delil Tyra Banks (@tyrabanks) 14. aprila 2019 ob 11:50 PDTBila sem v tej industriji in še vedno povezana z industrijo, ki me je naučila, da ne jem, razkriva Tyra. Doživel sem to izkušnjo, ko je moja manekenska agencija že pred mnogimi leti rekla mami, da se zredim - zadnjica postaja prevelika in da letos ne bom mogla narediti teh osmih modnih revij, naslednje leto pa ' bilo bi 16 modnih revij - večja kot je moja zadnjica, večji bi bil seznam ljudi, ki me niso želeli zaposliti.

Mati Tyre Banks, Carolyn London, ni bila pripravljena pustiti, da bi njena hči podlegla pritisku, da je nenaravno vitka. Moja mama je rekla: »Ali veš, kaj bomo storili glede tega?« In jokala sem v joku, medtem ko je mama rekla: »Dobili bomo pico.« In nad to pico smo se dogovorili, kako najti stranke, ki bi cenili naraščajoče 'a', ki so me spremenili v žensko.Oglejte si to objavo na Instagramu

Z mamo sva vrgla dvojke in jih vrgla nazaj v lansko leto, ko je izšla naša knjiga # PerfectIsBoring. Skupaj smo naredili nekaj tako ranljivega in zabavnega, toda videč nešteto nasmehov, ki ste jih narisali na obraz moje mame, ko ste prebrali našo knjigo in nam sporočili svoje misli, je zelo vesel TyTy!

Objava, ki jo je delil Tyra Banks (@tyrabanks) 19. aprila 2019 ob 9:11 PDT

Victoria's Secret je sprejela vse Tyre Banks. Ko sem s tistimi težkimi krili hodil po vzletno-pristajalni stezi Victoria's Secret, sem bil 25 do 30 kilogramov težji od povprečnega modela, deli slavna oseba. Zdaj sem za 50 kilogramov težji od njih in se še vedno počutim čudovito.

Spremljajte še novice o slavnih mamah!

Foto: Sports Illustrated

Ogledi objave: 139 Oznake:Športno ilustrirana Tyra Baks Tyra Banks sin York Banks Asla