1.
Na tej fotografiji 5. aprila 2015 ženske čakajo v vrsti, preden se udeležijo tekmovanja v kopalkah na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. Številni udeleženci vikenda nosijo vintage oblačila. (Foto John Locher / AP Photo)

2.
Na tej fotografiji, 4. aprila 2015, Marilia Skraba, sredina iz Brazilije, liči, medtem ko čaka na tekmovanje za Miss Viva Las Vegas med Viva Las Vegas Rockabilly Weekendom v Las Vegasu. Dogodek pritegne na tisoče ljudi z vsega sveta. (Foto John Locher / AP Photo)

3.
Na tej fotografiji 3. aprila 2015 ljudje na plesišču jive plesajo med plesnim tečajem med Viva Las Vegas Rockabilly Weekendom v Las Vegasu. Dogodek ohranja ples in druge vidike rockabilly kulture iz leta 1950. (Foto John Locher / AP Photo)4.
Na tej fotografiji 4. aprila 2015 ženska, ki gre mimo Marte War, sedi ob bazenu med vikendom Rokabilly Viva v Las Vegasu v Las Vegasu. Na tisoče ljubiteljev rockabillyja se je udeležilo celo 18-letnika. (Foto John Locher / AP Photo)5.
Na tej fotografiji 5. aprila 2015 veter piha Carlu Schreiberju iz Chicaga med zabavo ob bazenu na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. (Foto John Locher / AP Photo)6.
Na tej fotografiji 3. aprila 2015 Chelsea Spirito, levo, reagira, ko gleda tekmo moških kopalk na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. Mae La Roux je na desni. (Foto John Locher / AP Photo)

7.
Na tej fotografiji 4. aprila 2015 Zack Simpson desno in Dollie Simpson plešeta med tečajem jiveja na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. Plesni tečaji so potekali za Bopping, Jiving, Sprehajanje in Texas Two-Step. (Foto John Locher / AP Photo)

8.
Na tej fotografiji 5. aprila 2015 Angie Almilla poljubi Erica Martineza, medtem ko čaka v vrsti za zabavo ob bazenu na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. Dogodek je vključeval modne revije, plesne tečaje in tekmovanja v okviru rock 'n' rolla in klasičnih avtomobilov pred letom 1963. (Foto John Locher / AP Photo)9.
Na tej fotografiji 3. aprila 2015 Susanna Raphael Wellbourne iz burlesknega dvojca Kitten in Lou počiva v ozadju med burlesko predstavo na Viva Las Vegas Rockabilly Weekendu v Las Vegasu. (Foto John Locher / AP Photo)

10.
v tem 5. aprilu 2015, fotografija, Sophie Spinelle, v ospredju, fotografira Carey Lynn med Viva Las Vegas Rockabilly vikendom v Las Vegasu. (Foto John Locher / AP Photo)

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)