Wiz Khalifa uživa v šolanju svojega sedemletnega sina Sebastiana Thomaza na domu. Reper je ta teden (v tednu 23. avgusta) prvi dan v drugem razredu odšel na svoje Instagram Stories.

Oglejte si to objavo na Instagramu

#WizKhalifa ljubi #virtuallearning. #amberroseObjava, ki jo je delil BCK: Celeb Kids & More (@officialbck) 27. avgusta 2020 ob ​​7:06 PDTWiz Khalifa je objavil video posnetek, na katerem Sebastian skoraj obiskuje svoje razrede prek Povečava . Napis v videu se je glasil: Prihodnost je nora. To je njegov prvi dan drugega razreda. Wiz Khalifa je bil očitno presenečen nad učinkovitostjo učenja na daljavo in pravi, da je šolanje sina na domu lepo.Joj, uživam v tej šoli doma, ne morem niti lagati. Kričite Zoomu, vzkličite učiteljem, vzkličite staršem, je dejal Wiz Khalifa v videoposnetku. Vsi morate razumeti, kako uradna je ta stvar. Lepo je.

Wiz Khalifa deli Sebastiana z njegovo bivšo ženo, manekenko Amber Rose. Ločila sta se leta 2016 po treh letih zakona, a imata Sebastiana zelo rada in si delita starševske dolžnosti. Wiz Khalifa v nekaterih svojih glasbenih videoposnetkih, kot je tisti za Bammer iz njegovega najnovejšega albuma Saga o Wiz Khalifi , ki ga je 20. aprila (4/20) primerno opustil.Oglejte si to objavo na Instagramu

Naši otroci so vse. Sin me vsak dan spominja, da sem boljši človek

Objava, ki jo je delil Wiz Khalifa (@wizkhalifa) 11. julija 2020 ob ​​9:03 PDT

Ni skrivnost, da je Wiz Khalifa a velik oboževalec marihuane; pravzaprav ima celo poklican svoj sev marihuane Khalifa Kush . Zdaj Wiz Khalifa svojo ljubezen do lonca vnaša v restavracijsko industrijo s svojo novo restavracijo, imenovano HotBox Wiz . Restavracija Wiz Khalifa, ki bo odprta 1. oktobra v Chicagu v Illinoisu, prinaša prijeten, stonerjem prijazen obrok tik pred vrata svojih strank. Jedi so poimenovane po pametnih igralkah, ki temeljijo na glasbi Wiz Khalifa in seveda na številnih referencah plevela.Čeprav celoten jedilnik še ni na voljo, lahko oboževalci, ki jedo iz Hotboxa by Wiz, pričakujejo obroke, kot so Blazed Ends, ki so slanih zažganih koncev, zadušenih v dimljeno-sladki BBQ omaki Taylor Gang Turkey Burger in seveda Mac in Yellow, mac in sir, poimenovani po uspešnici Wiz Khalife iz leta 2010 Črna in rumena .

Oglejte si to objavo na Instagramu

Cel teden

Objava, ki jo je delil Wiz Khalifa (@wizkhalifa) 19. julija 2020 ob ​​22.22 PDT

Ogledi objave: 604 Oznake:Domobransko karantensko življenje Sebastian Thomaz Wiz Khalifa Wiz Khalifa sin