0

Britanski proizvajalec igrač Makies je izdal linijo lutk s posebnimi potrebami. Navdihnila jih je kampanja v družabnih omrežjih Toy Like Me. Kampanja je starše otrok z različnimi težavami spodbudila, da si prilagodijo igrače in tako postanejo bolj podobni resničnim ljudem.

h / t: trendfrenzy1.Ljudje z vsega sveta so delili fotografije svojih domačih realističnih lutk in kmalu je kampanja Toy Like Me postala virusna. Zdaj so morala podjetja za igrače podpreti trend in ustvariti uradno linijo naravnih lutk, ki jih je mogoče prilagoditi, tako da bodo otroci s posebnimi potrebami lahko imeli takšno igračo.2.

Neprestano so prihajale fotografije, ki dokazujejo ustvarjalnost in velike korake staršev pri ustvarjanju igrač, s katerimi bi se njihovi otroci dejansko lahko navezali.

3.Po uspehu Igrača kot jaz kampanji je Makies izdal novo linijo lutk in ji dal isto ime.

4.

Podjetje je s tehnologijo 3D-tiskanja za lutke ustvarilo stvari, kot so slušni pripomočki, pripomočki za hojo in rojstni znaki obraza.5.

Makies dela na oblikovanju lika na invalidskem vozičku, pa tudi lutk, oblikovanih po meri njihovih lastnikov. To pomeni, da bodo starši lahko sami ustvarili lutke s kakršnimi koli posebnimi lastnostmi, ki ustrezajo lastnostim njihovih otrok.

6.

Za naročanje bodo na voljo tudi prilagojeni slušni aparati, slušalke in celo psi vodniki.

7.

Podjetje upa, da bo pozitivnejša zastopanost otrok z njihovimi igračami pripomogla k večji vključenosti naše družbe, invalidi pa se ne bodo več trudili slediti nemogočim in nenaravnim 'lepotnim standardom' in standardom skladnosti, ki smo jih vsi vajeni, ko postajajo starejši.

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)