Svet
Najdražji avtodom na svetu je na prodaj v Dubaju - pokrit z zlatom in vreden 2 milijona funtov (3.175.600 USD). Vesoljska doba EleMMent Palazzo je opremljena z ogromno glavno spalnico, 40-palčnim televizorjem, vgrajenim barom, kaminom in celo lastno strešno teraso. Toda najbolj impresiven kos razkošja je 'Sky Lounge' - s pritiskom na gumb se dom spremeni v osebni umik s pop up koktajl barom, talnim gretjem in ekstravagantno marmornato razsvetljavo. Fotografije Cater News.

Svet
Vesoljska doba EleMMent Palazzo je opremljena z ogromno glavno spalnico, 40-palčnim televizorjem, vgrajenim barom, kaminom in celo lastno strešno teraso.

Svet
Uspeh vozila je bil hit med naftno bogatimi arabskimi šejki - najsodobnejši domovi se celo umivajo po enodnevni vožnji po bližnjevzhodni puščavi.Svet
Najbolj impresiven razkošje je Sky Lounge - s pritiskom na gumb se 40-metrski dom spremeni v osebni umik s pop up koktajl barom, talnim ogrevanjem in ekstravagantno marmornato razsvetljavo.Svet
Glavna spalnica ima 40-palčni televizor, sistem talnega ogrevanja s toplo vodo in popolno klimatsko napravo.Svet
Zasebni jet na kolesih je zasnovan tako, da poskrbi za poslovneže na cesti, bogate družine na potovanjih ali svetovne superzvezde na turneji.

Svet
Medtem ko milijoni Britancev nalagajo strešni prtljažnik, da bi uživali med vikendom v Skegnessu ali Blackpoolu, se mednarodni poslovni mogoti obračajo na avstrijske luksuzne strokovnjake Marchi Mobile.

Svet
Kljub temu, da bivalni prostor preganja stereotipne karavane pokey, cena na kvadratni meter doseže premijo po žepu - stala je dvakrat več kot ena najboljših londonskih domov.Svet
Dubajski milijonarji, ki nikoli niso bili znani po tem, da bi delali zmerno, si prizadevajo za najnovejšo norost v avtodomih.

Svet
Impresivno vozilo ima pravi video nadzor, tako da imajo uporabniki možnost dejavnosti zunaj avtodoma.

Svet
Kopalnica se obračuna kot 'wellness kopalnica' in ima deževno prho.Svet
Podaljšan dnevni prostor ima integriran kuhinjski prostor z zamrzovalnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem, dvižno pečico, umivalnikom, kuhalno ploščo, vgrajenim aparatom za kavo in ledomatom.

Svet
Iz impresivnega vozila se pojavijo zložljive stopnice, ki potnikom omogočajo vstop v mobilno hišico - stopnice so predvečer obložene z rdečo preprogo.

Svet
Počitniška prikolica ima tudi žar na žaru, 80-litrski hladilnik iz nerjavečega jekla in 40-palčni HD-televizor in zvočniški sistem, odporen proti vremenskim vplivom.

Zasluge: Dnevna pošta .

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)