wyclefGlasbenik Wyclef Jean želi, da bi igralca Angelina Jolie in Brad Pitt šla po njegovih stopinjah in posvojila otroka iz domačega doma na Haitiju.

Pravi, Brad in Angie, prosim! Prosim za posvojitev otroka s Haitija!

V začetku tega leta je Angelina govorila o svoji želji po posvojitvi s Haitija.Vedno sem odprta za otroke po vsem svetu. Smo takšna družina. Brad in jaz se pogovarjava o tem, je rekla Jolie. Toda na to se nikakor ne osredotočamo v tem trenutku.Takrat se je Angelina osredotočila na pomoč potresu prizadetemu Haitiju s svojimi prizadevanji za pomoč.Imam toliko znanih prijateljev, ki so resnično podprli ta namen in ki ga še naprej podpirajo, dodaja Wyclef. Naša naloga je pomagati tem otrokom in jim dati priložnost. Če jim damo priložnost, bodo imeli boljši jutri.

Po navedbah US Weekly , to ni prvič, da je Wyclef Jolie-Pitts predstavil nasvete o starševstvu. Aprila letos je Wyclef Angelini ponudil nasvete za nego las.

Spomnim se, da je bil moj zadnji pogovor z njo verjetno o otrokovih [Zahara] laseh in kako so bili grobi, je dejal. Zdaj zanjo uporabljajo [izdelek za lase] Carol’s Daughter.Ogledi objave: 349 Oznake:Wyclef Jean