Foto: Uradna spletna stran Newman

Foto: Uradna spletna stran Newman

Bratje in sestre Jaden in Julian Newman sta s svojo atletsko močjo zagotovo zaznamovala svet košarke. Z več kot 300 milijoni ogledov v YouTubu je poleg tega, da je podrl več nacionalnih rekordov, vsekakor pripravljen narediti naslednji korak po lestvici uspeha, hkrati pa se vrniti v pomoč drugim.

Medtem ko je bil leta 2015 na turneji z igralcem NBA Mikeom Millerjem, nadarjeni dvojec prišel na idejo, da bi ustvaril platformo, Blagovna znamka Prodigy, to bi otrokom in staršem omogočilo, da delijo svoje zgodbe, ki navdihujejo veličino ne le v atletiki, ampak tudi v akademikih, umetnosti, javnih storitvah in širše.Na spletnem mestu njihovega novega podjetja Newman spodbuja ljudi, naj praznujejo svojo edinstvenost, tako da obiskovalce prosijo, naj svoje zgodbe oddajo kot del spletnega dnevnika spletnega mesta, razstavljajo videoposnetke z navodili, da bi pomagali nadobudnemu košarkarju, poleg tega pa imajo kolekcija, ki poudarja oblačila in opremo, osredotočena na praznovanje čudežnega dečka v vseh nas.Majica z logotipom znamke Prodigy - WHT / MultiKot del Blagovna znamka Prodigy, Newmanovi so se tudi spopadli z izzivom, da se izrečejo proti ustrahovanju. Z neposrednim poznavanjem te svetovne epidemije, ki je rezultat njihovih osebnih uspehov. Da bi pomagali dati glas podrejenemu. bratje in sestre so ustvarili #Prodigies Training Club, posebej zasnovan program za pomoč premajhnim košarkarjem, da dosežejo želeni uspeh.

Od košarkarskih senzacij do nadobudnih podjetnikov do zagovornikov boja proti nasilju, komaj čakamo, da vidimo, kaj sledi Newmanovim bratom in sestram, ko se še naprej spreminjajo v večstranske mlade vzhajajoče zvezde! Če želite preveriti njihovo novo blagovno znamko, obiščite njihovo uradno spletno stran tukaj .

Ogledi objave: 279 Oznake:Jaden Newman Julian Newman Prodigy Brand