Yung Miami, s pravim imenom Careesha Romeka Brownlee, pošilja ljubezen očetu svojega otroka Jai, potem ko je bil konec tedna ustreljen. Član skupine City Girls se je na Instagramu oglasil s sladkim sporočilom.

Oglejte si to objavo na Instagramu

✊✊✊

Objava, ki jo je delil Baby Jai (@_princejai) 4. junija 2020 ob ​​15:03 PDTDojenčki so prve besede 'DADA' in to ste, kar ste: OČE Jai, je Miami napisala očetu svojega sina. Ti in Jai sta (sic) arašidovo maslo in žele, je nadaljevala slavna mama. Vedno skupaj, je dodal Yung Miami.Ena stvar pri tebi, ne igraš se o svojem sinu, je Brownlee dejal o zagonu, ki ga ima njen sin, ko gre za njunega sina. Tako skromen, tih in vznemirljiv. Sovražim, da se ti je to zgodilo, Jai. Nisi si tega zaslužil! Jai te potrebuje, je zaključil Yung Miami.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Otroci 1. besede so DADA in to je tisto, kar ste OČE Jai. Ti & Jai si arašidovo maslo in žele vedno skupaj eno o tebi, o sinu se ne igraš! Tako skromno, tiho in vznemirljivo. Sovražim, da se ti to zgodi, Jai, nisi si tega zaslužil! Jai te potrebujeObjava, ki jo je delil caresha .. (@ yungmiami305) 15. junija 2020 ob ​​6:19 PDT

Govorilo se je, da je Yung Miami imel kaj opraviti s streljanjem, zaradi katerega je bil oče njenega sina poškodovan, ko je prišla novica. Vendar ni nobenega trdnega dokaza, ki bi nakazoval, da je Careesha Jai ​​starejšega postavila zaradi škode.Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečen materinski dan najboljši mamici na vsem svetu LJUBIM TE @ yungmiami305 ❤️

Objava, ki jo je delil Baby Jai (@_princejai) 10. maja 2020 ob ​​11:14 PDT

Yung Miami ima skupaj dva otroka, Summer in Jai Jr. Mali Jai praznuje svoj sedmi rojstni dan 26. junija 2020. Spremljajte še novice o slavnih mamah!

Foto: Yung Miami / Instagram

Ogledi objave: 469 Oznake:Careesha Brownlee Yung Miami Yung Miami Kids